Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Levi’s® 'Super Future’ Koleksiyonunu Sunar

Daima ileriye giden. Yeni bakış açılarıyla yaklaşan. Yeni şeyler denemekten çekinmeyen. Bu, 21’inci yüzyılın dili. İnovasyon yapanların, gir...

Daima ileriye giden. Yeni bakış açılarıyla yaklaşan. Yeni şeyler denemekten çekinmeyen. Bu, 21’inci yüzyılın dili. İnovasyon yapanların, girişimcilerin çağı. 

Yeni teknolojilerle kültürün nabzını tuttuğumuz bir dönem. Ve geçmişin en iyi yönlerinin daha parlak bir gelecek için yeniden tasarlandığı bir zaman. Levi’s® da ‘Super Future’ İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonuyla pusulasını bu süper geleceğe çeviriyor. Levi’s®, ‘Dad jean’ akımının ‘normcore’ (normal görünümlü) stillerinden 90’lı yıllar esintili “Nowstalgia” temasının daha bol kalıplarına ve performans streçlerde gelecek seviye teknolojilere kadar tüm tasarımlarıyla tıpkı bir moda DJ’i gibi dünün, bugünün ve yarının en iyi örneklerini alıp hem yeni hem alışılmış hissi veren bir koleksiyon yaratıyor.

Super Future koleksiyonunda iki klasik Levi’s® modeli daha çağdaş kalıplar ve kesimler yaratmak için yeniden tasarlanarak kadınlar için Balloon Jean ve erkekler için XX Chino olmak üzere iki yeni stil tanıtılıyor. Bu sezon tema olarak daha rahat olmaya odaklanılıyor. Erkekler için Levi’s® 501® ’93 jean’lerinin genişletilmiş yelpazesi gibi üst bacağı daha rahat kalıplı düz paça, kadınlar için ise Balloon Jean gibi daha yuvarlatılmış siluetlerle bol ve dökümlü ‘dad jean’ stilleri bunu yansıtıyor. 90’lı yılların rahat kalıplar, ironi ve sokak giyiminden ilham alan stilleri gibi sevdiğiniz yönleri kombine edilerek bugüne uyarlanıyor.

Levi Strauss & Co. Ürün Üst Yöneticisi Karyn Hillman, “Erkek sokak giyimini daha sade ve zahmetsiz hale getirme yönünde bir değişim var. Kadın modasında ise değişimin daha yumuşak feminen görünümlere doğru olduğu görülüyor” diyor.“Bunları dikkate alarak 2020 İlkbahar/Yaz sezonu için stil hikayelerimizi daha fazla rahatlık ve sofistike konfor etrafında kurguladık. Koleksiyonumuz, 90'ların sokak giyimi unsurlarını erkekler için paten esintili stiller, kadınlar için de süper feminen, 80'lerden ilham alan orantılarla kombine ediyor.” Bu sofistike duruş, bir ölçüde 1990'lardan ilham alan bir sans serif fontlu yeni bir Levi's® logosu ve daha pastel, nötr bir renk paletiyle ortaya konuyor. Kremler ve kök boya renkleri ile buzlu maviler, metal grileri ve pas kırmızıları kontrastlar yaratıyor. Giyinmeye daha olgun bir yaklaşım sergilenirken eğlenceli ruhtan ödün verilmiyor.

PERFORMANCE + SCULPT

Aktif yaşam stillerinin her şey olduğu, spor ve rahat giyim arasındaki çizgilerin bulanıklaştığı bir dünyada yaşıyoruz. Bunun için de Levi’s® Performanceve Levi’s® Sculpt var. Bu seriler, harika stilleri en ileri teknolojiler ve inovasyonla buluşturuyor. Levi’s® bu sezon Sculpt serisiyle vücudu şekillendiren kadın jean pantolon yelpazesini genişletmeye devam ederken yenilikçi Hyperstretch kumaşının bir güncellemesini de tanıtıyor. Levi’s® erkekler için Levi’s® Flex 512™ Slim Taper, bir 502™ Taper ve yepyeni bir Skinny Taper olmak üzere çeşitli modellerde daha fazla streç ve esneklik sunuyor. Ama bu sezonun en büyük Levi’s® Performance inovasyonu Levi’s® Energy ile geliyor. Bu yepyeni jean’de kullanılan Celliant teknolojili, mineral katkılı kumaş, vücut ısısını emerek ve sonrasında kas ve dokulara yansıtarak güç, enerji ve toparlanmayı geliştiriyor.

Bu jean’ler kelimenin tam anlamıyla enerji veriyor.

PERFORMANC SCULPT

ERKEK

Bu sezon Levi's® erkek giyimi için büyük haber çeşitlilik etrafında gelişiyor. Dökümlü LEJ 570 ve düz paça 501® ’93’ten 502™ Slim Taper ve yepyeni bir Skinny Taper modeline kadar her ruh hali, vücut şekli ve okazyona uygun çeşitli Levi's® jean kalıpları sunuluyor. Daha bol ve rahat kesimler,İlkbahar/Yaz 2020 sezonunun en büyük oyuncusu olmaya devam ederken çoğunda sağlıklı dozda ’90ların sokak giyimi etkileri görülüyor.

‘Dad’ kesimli kargo pantolonlar ya da desenli, rahat yakalı Turist Gömlekleri gibi

XX CHINO

Bu sezon erkekler için yeni Levi's® XX Chino denim dışı platformumuzu sunuyoruz. XX Chino, konfora ve kişisel stile odaklanan geleneksel bir kumaşa genç bir yorum getiriyor. Güncellenen stiller Wonderknit, Tencel™ Lyocell, serin tutan Repreve ve yumuşak streç pamuklu gibi kumaşlarla hayat buluyor. Levi's® XX Chino, Standard Taper, Slim Taper, Straight Cropped ve şort stillerini çeşitli renk seçenekleriyle sunuyor.

KADIN
Levi’s®, bu İlkbahar/Yaz 2020 sezonunda kadın giyimi için sofistike ve ulaşılabilir feminenliğe odaklanıyor. Önceki sezonlara kıyasla biraz daha şık giyime yönelen Levi’s®yeni stillerinde bol eğlence ve maceraya da yer veriyor. Bu eğlence büyük ölçüde yeni oversized siluetler ve abartılı rahat kalıplar şeklinde sunuluyor. Oversize alanında yeni bir bel yüksekliği yuvarlatılmış siluetleri vurgularken kapüşonlu sweatshirt, Trucker ceket ve gömlek gibi çeşitli üst parçaların bol kollu olduğunu ve yeni Balloon Jeans pantolonların içine sokulmuş olarak kullanıldığını görüyoruz. Çağdaş stilleri 80’lerin enerjisiyle mükemmel bir şekilde harmanlayan bu kombinasyonlar, yepyeni benzersiz görünümler yaratıyor.

Öte yandan, Ribcage Wide Leg Jean ultra ince bel görünümü trendini devam ettirirken bu kez daha geniş, 90’lar esintili bacak kesimleriyle çok yönlü siluetler içeriyor. Kalıplar bollaşırken logoların küçülmesiyle görünümlere daha sofistike bir duruş kazandırılıyor. Renkler de daha sofistike bir yönde ilerliyor; parça boyama ile pastel taş yıkama gibi ağartılmış nötr tonlar ve buzlu maviler sezona damga vuruyor. Son olarak, festival sezonu için özel olarak tasarlanan daha uzun denim şortlar, feminen bluzlar ve evaze kesimli önden düğmeli midi etek gibi stiller de dikkat çekiyor.

BALLOON JEAN

Yüksek belli ve kısa paçalı Balloon Jean, abartılı bol bacak kesimi ve hafifçe daralan paçalarıyla rahat, yuvarlatılmış bir siluet yaratıyor. Orantılardaki değişimle bel hattı vurgulanırken vücudu iyi gösteren benzersiz bir şekil ortaya çıkıyor. İster uyumlu tarzda bol kollu bir üst ister daha zarif bir bluzla kombine edilsin, geçmişin en iyi yönlerini benimserken günümüzün çağdaş görünümlerini vurgulamanın mükemmel bir yolu oluyor. Süper şık Nowstalgia serisi de şimdi Balloon Jean (Balon Jean), ‘80s Balloon Leg (Balon Paça), Pleated Balloon (Pileli Balon) ve Cool Pleated Balloon (Havalı Pileli Balon) olmak üzere dört farklı yüksek belli kalıpla sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi