Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mavinin tüm tonları ile yeniden tanışın!

2020 Pantone rengi seçilen klasik mavinin farklı tonlarını, farklı kalıp ve formlarla buluşturan abiyelerle kadınlığınızın gücünü ortaya çık...

2020 Pantone rengi seçilen klasik mavinin farklı tonlarını, farklı kalıp ve formlarla buluşturan abiyelerle kadınlığınızın gücünü ortaya çıkarmaya hazır mısınız ? 

Güven, sorumluluk, dürüstlük ve sadakati temsil eden maviyi; iddialı ve yalın abiye modelleriyle birleştiren Oleg Cassini, 2020 trendlerine uygun özel mavi abiye koleksiyonuyla karşınızda.

Koyu Mavi: Çok bilinen ve bir o kadar da seçeneği bol bir renk !

Abiye elbiselerde bu sezon bol bol göreceğimiz mavi tonlarına işlemelerin eşlik ettiği havalı bir parça. Yüzücü yaka formunda, askılı, belden ince bir kemerle detaylandırılmış, koyu mavinin ışıldamasıyla ruh bulan bu abiye ile iddalı bir duruş yakalayın. Fark edilmekten korkmayan, mavinin en klasik özgür tonlarına hayran kadınlar için tasarlanan bu elbise; her beden seçeneğiyle sınırları her açıdan kaldırıyor ve iddiayı seven tüm kadınlara sesleniyor. Koyu maviyi ışıltı ve işleme detaylarıyla yansıtırken parlak aksesuarlardan ilham alabilirsiniz.

Cam Göbeği: Yeşil ve mavinin en neşeli hali !

Yeşil ve mavinin birleşiminden ortaya çıkan cam göbeği rengi elbiselere çok yakışan ve uzun zamandır bir çok alanda kullanılan capcanlı bir ton. Kırık bir camın derinliklerine bakarken görebileceğiniz cam göbeği kendi ahengine sizi kolayca kaptıracak. Her ten rengine yakışan cam göbeği, elbiselerde dinamik görünümü ve heyecanlı duruşu yakalıyor. Her davete yakışacak olan cam göbeği cazibesi ile bir çok kadının tercihi olmaya aday görünüyor. Stilinizi sallantılı küpeler ve pembe tonlu makyaj ile tamamlayabilirsiniz.

Çivit Mavisi: Duyularınızı Harekete Geçirmeye Hazır !

Mor ile mavi arasında kalan, görkemli gök kuşağının renklerinden biri olan çivit mavisinin bir diğer adı da indigo. Eski dönemlerden beri bilinen, her dönem sıklıkla kullanıldığı bilinen bu renk, her duyunuza hitap ederek sizi harekete geçirmeye hazırlanıyor. Çivit mavisi ile dinamik bir görünüm yakalarken ruhunuzu sakinleştirmeye hazır olun. Gece ya da gündüz istediğiniz zaman rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu zamansız elbiseyi gümüş rengi ayakkabılar ve nude makyaj tonları ile tamamlayabilirsiniz.

Parlament Mavi: Mavinin En Asil Tonu

Mavinin en sevilen tonlarından biri olan, asaleti ve ihtişamı çağrıştıran parlament mavisi straplez ile sofistike bir seksapel sunarken, asaleti elden bırakmayan güçlü kadınlara sesleniyor. Kalp yakanın hemen altından başlayan drapenin şifonla sakince salınarak duruşu abiyenin sadeliğine feminen bir hava katıyor. Bu mavi ile en çok soğuk tonlardaki gümüş renkli takılar, pırlantalar, açık renkli elmaslar havalı bir etki yaratmaya aday.

Bebek Mavisi: Her Zaman Masumiyeti Tercih Edenler İçin

Mavinin en hafif tonu olan bebek mavisi abiye ile ister kırmızı halıda iddialı ve yalın bir görünüm, ister özel bir günde masum bir duruş yaratılabilir. Mavinin bebekler için kullanımından adını alan bu masum tondaki elbise ile saflığın naif uçuşları eşlik etsin danslarınıza. Arkası uzun, önü kısa etek detaylı, tek kol ve gövde kısmında kelebek işlemeli tasarımı ile genç görünümü yakalayan abiye bebek mavisi ile karakterize edildi. Stilinizi parlak saç aksesuarları ve küpeler ile tamamlayabilirsiniz.

Çelik Mavi: Daha Soğuk Tonlar ile Güçlü Duruşun Temsili

Çelik mavisi elbise bu sezonun en çok tercih edilen abiye renklerinin başında geliyor. Mavinin soğuk tonları arasındaki en popüler renklerden biri olan çelik mavi, güveni ve sadakati çağrıştırırken, elbisede mütevaziliği ve şıklığı bir arada isteyen kadınların öncelikli tercihi haline geliyor. Göğüs tül detayı vücut kıvrımlarını belirginleştiren pensler ile elegan görünümü yakalıyor. Işıltılı mücevherler ve dalgalı saç stili ile tamamlayabileceğiniz kombin her davette size eşlik edebilecek güçlü duruşu açığa çıkarıyor.

Toz Mavi: Uçuk Mavinin En Naif Rengi

Toz mavi ile tüm ortamlarda, tüm modellerle şıklığın konuşulması kaçınılmaz. İster balo salonunda uzun bir saten, ister bohem bir düğünde hareketli dantellerde bu renge her zaman güvenebilirsiniz. Dantelin duruşu toz mavisi ile harmanlanarak, düşük omuz tasarımda kendine güvenen ve etnik görünüm isteyen kadınlara hitap ediyor. Tarçın renginde kovboy botları, gümüş küpeler ve dağınık saçlar ile vintage rüzgarında salınırken kendinizi vahşi batıda hissedebilirsiniz bile !

Gece Mavisi: Gecenin Mavisinde Karanlığı Aydınlatan Işıltılar !

Koyu mavinin en popüler tonlarından gece rengini taşıyan jarse kumaştan abiye elbise; iddialı ve güçlü kadınlar için tasarlandı. Hafif göğüs dekoltesi, drape detayı ve dökümlü eteği ile özellikle kendine özgü bir tarz yaratmak isteyen kadınların favorisi olmaya aday. Bu abiye ile katılacağınız davette gün geceye dönerken gök yüzünün aldığı mavi hali gözlerinizi kamaştıracak…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe