Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renkli ve sıcak bir yolculuk

Güneşin enerjisinden ilham alan Divarese İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu, renkli ve enerjik tasarımları ile sezonu karşılıyor. Baharın canlı...

Güneşin enerjisinden ilham alan Divarese İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu, renkli ve enerjik tasarımları ile sezonu karşılıyor.

Baharın canlı renk paletini yeni sezon dinamikleri ile tasarımlarına yansıtan Divarese, İlkbahar/Yaz kampanya çekimlerini; İtalya’nın doğal güzellikleri, dikkat çeken mimarisi, görkemli villaları ve büyüleyici bahçeleri ile ünlü Como şehrinde gerçekleştirdi.

Kadın koleksiyonunun ana oyuncusu neon, ayakkabı ve çantaların her formunda trend hakimiyetini ele alıyor. Sezonun yüksek enerjisini destekleyen animal print, örgü deri parçalardan kemik görünümlü aksesuarlara, doğanın ihtişamlı gücünü koleksiyona yansıtıyor.

Gün ışığının en canlı tonlarının natürel renkler ile bir araya geldiği modern tasarımlı sandalet ve terlikler; formal görünümden günlük şıklığa, her stili yükseltiyor. Sezonun en hit renklerinin buluştuğu retro formlu çantalar ise stil sahibi kadınların favori parçası oluyor.

Erkek koleksiyonunun en çok tercih edilen dokusu süet, natürel renk skalası ile her formda hayat bularak centilmenlerin favorisi olmaya devam ediyor. Konfora şıklık katan deri sneaker’lar, ikonik makosenler ve güneşin en canlı renkleri ile loafer’lar, sezonun iddialı alternatifleri olarak ayakkabı tutkunu şehirli erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe