Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Enza Koltuk Takımlarıyla Konfor ve Şıklık Bir Arada

Ev dekorasyonunda yenilikçi fikirlere yer vermek isteyen ayrıcalıklı zevke sahip kişiler, tercihlerini yeni nesil mobilyalardan yana yapıyor...

Ev dekorasyonunda yenilikçi fikirlere yer vermek isteyen ayrıcalıklı zevke sahip kişiler, tercihlerini yeni nesil mobilyalardan yana yapıyor. Konforlu ve son derece estetik bir görünüme sahip olan Enza Home oturma odası takımları ile yaşam alanlarında canlı bir atmosfer yakalamak sanıldığından daha kolay. Tamamen modern çizgilerden oluşan ve dekoru tamamlayacak nitelikte olan oturma grupları sayesinde, gösterişli, zarif ve sanatsal görünümlerden rol çalan bir dekorasyon elde etme imkânı sunuluyor. Mekânların parlayan yıldızı olan oturma grupları, farklı ürünlerin bir araya gelmesi ile oluşuyor. İkili ve üçlü koltuklardan oluşan takımlar, hem rahatlığı hem de görünümündeki şıklık ile göz dolduruyor. Koltuk takımı alternatifleri konusunda zengin bir skalaya sahip olan Enza Home zevk sahibi kullanıcılara en iyisini sunmayı hedefliyor.

Koltuk Takımı Gruplarında Doğru Seçimler

Şık ve konforlu bir oturma alanı oluşturmak için seçilecek olan koltuk takımlarında bazı püf noktalara dikkat etmek gerekiyor. Odanın boyutları ve arzu edilen takımın boyutları arasındaki orantıyı dikkate alarak ürün seçimi yapmak şık bir dekorasyon stili elde etmek adına önemli bir detay oluşturuyor. Yaşam alanlarınız için spor bir dekorasyon düşünüyorsanız seçeceğiniz oturma odası takımı konusunda daha minimal detayları tercih edebilirsiniz. Çok fazla yer kaplamayan modeller tercih edildiğinde dekoru tamamlayacak başka mobilyalara da yer açabilme imkânı bulunuyor. Eğer dekorasyonunu oluşturacağınız alan karanlık ve küçük ise daha açık renk tonlarına ağırlık verilmesi gerekiyor. Aynı zamanda duvarlarınız için de açık renk tonları daha ideal seçimler oluyor. Oda içerisinde rahat hareket alanı bulunuyorsa Enza Home orta sehpa modelleri ile fark yaratabilme imkânı sunuluyor. Amaca uygun şekilde seçilecek olan orta sehpalarda özellikle spor görünüm için yuvarlak formlardaki modeller çok ilgi uyandırıyor. Dekoru tamamlama açısından ışıklandırmaya da gereken önemi vermek gerekiyor. Enza aydınlatma serisinde yer alan şık bir lambader modeli ile sıra dışı bir şıklık yakalama imkânı bulabilirsiniz. Koltuk takımları bireylerin kendi özel yaşam alanlarından olduğu için bu alanın dekorasyonunda kitaplık gibi daha özel ve işlevsel mobilyalara da yer verilebiliyor. Özellikle ortamı daraltmaması açısından, şık bir duvar kitaplığı ya da köşe kitaplıklar işinizi fazlası ile görüyor. Ancak, dekorasyon aşamasında her zaman en büyük görevi oturma odası modelleri üstleniyor.

Dekorasyonda İnce Zevklere Hitap Eden Ürünler

Evinde hoş bir atmosfer yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olan Enza Home oturma odası takımları, dayanıklılıkları da ile ön plana çıkıyor. Ürünlerde kullanılan özel dikişler, desenli kumaşlar ve ince detaylar, şık bir dekorasyon oluşturmada önemli yardımcılar oluyor. Malzeme kalitesinin çok yüksek olması, yıllarca oturma odalarında keyifle misafirlerinizi ağırlamanıza imkan tanıyor. Son yıllarda geniş odalarda ve salonlarda çok sık olarak görülmeye alışılan ama zarafeti konusunda hiçbir şüpheye yer bırakmayan Chester koltuk takımları da dekorasyonda geniş yer buluyor. Bu koltuk modellerinin uzun ikili koltukları ve tekli koltukları ile kullanıcıya rahat bir oturum olanağı sunuyor. Chester koltuk takımları, genelde çok geniş odalarda tercih ediliyor. Bu tarz koltukların bulunduğu bir oda içerisinde, uzun sarkıt aydınlatmaları rahatlıkla dekorasyona dahil edebilirsiniz. İkili ya da üçlü aydınlatmalara eşlik edecek şekilde abajur ve aydınlatma seçeneklerini de değerlendirmeye alabilirsiniz. Kendine özgü kitaplığı olan büyük TV üniteleri ve geniş orta sehpa modelleriyle Chester koltuk takımlamasını, çok rahat bir şekilde tamamlama imkânı bulunuyor. Klasik ve ağır görünümü olan bu koltuklar için, geniş ve etkileyici tablolar da odanın havasını daha etkileyici hale getiriyor. Yumuşak geçişlere sahip olan ve etkileyici bir görsellik sağlayan Orfe koltuk takımı modelleri alternatiflerine de sportif biçimde dekore edilen birçok oturma alanında yer veriliyor. Gerek depolama fonksiyonları gerek kolayca yatak olabilme özellikleri ile kullanıcıya beklentilerinden fazlasını sunuyor.

Yaşam Alanlarında Şık Detaylara Yer Verin

Günün büyük çoğunluğunun geçirildiği oturma odalarında kullanılacak olan mobilyalar, ev dekorasyonuna önem veren kişilerin hayatında büyük öneme sahip oluyor. Estetik ve konforlu olmasının yanında, farklı işlevsel özelliklere de sahip olması, koltuk takımı modelleri açısından dikkat çekici detaylar oluyor. Modern bir dekorasyon anlayışına uygun olarak üretilen koltuklarda, zengin kumaş seçimleri, ilk bakışta dikkati çeken özellikler olarak öne çıkıyor. Farklı renk kombinasyonlarının bir araya geldiği ve ürün gruplarında cam göbeği, hardal sarısı ve turkuaz gibi renk alternatiflerini görebilmek mümkün oluyor. Özgün formlardan oluşan profesyonel çizgileri ile elegan bir hava yaratan koltuk takımları, geniş ve dar alanlara göre farklı şekilde üretiliyor. Özellikle dar mekânlar için üretilen minimal ürünler, geniş bir hareket alanı sağlıyor. Retrodan modern tarzlara kadar geniş bir ürün skalasında tasarlanan Enza Home oturma odası fiyatları da ulaşılabilir çerçevede kullanıcıya sunuluyor. Farkı öne çıkaran mobilya koleksiyonları ile dönemin stiline en iyi vurguyu yapan mobilyalar, kullanıcıya hayal edilenden çok daha ötesini vadediyor. Zengin ve şık oturma grupları, dekorasyondaki diğer tüm mobilyaları tamamlayıcı niteliklerde olup, farklı boyutlarda ve renklerde üretiliyor.

Sayısız ürün modeli arasından, oturma odası fiyatları konusunda merak ettikleriniz ve seçkin mobilya koleksiyonlarını incelemek için, https://www.enzahome.com.tr/Koltuk-Takimlari sayfasından ürünlere hemen şimdi bir göz atın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe