Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Beymen Club'tan Marin Temalı Tasarımlar

2020 İlkbahar Yaz sezonunda güneşin enerji ve mutluluk veren, iyileştiren pozitif etkisinden ilham alan BEYMEN Club, ikonik marin trendini s...

2020 İlkbahar Yaz sezonunda güneşin enerji ve mutluluk veren, iyileştiren pozitif etkisinden ilham alan BEYMEN Club, ikonik marin trendini sezonunun dinamik ruhuyla güncelliyor. 

Neon renkler ve teknik dokuları, marin stilinin alışılmış kodlarına ekleyerek tasarımlarla dinamik bir görünüm sunan koleksiyon, yeni nesil klasiklerinizi belirliyor.

Lacivert, kırmızı ve beyaz tasarımlardan oluşan marin teması; ipek elbiselerden sweatshirtlere, şort ceket takımlardan elbise ve t-shirtlere geniş bir skalaya sahip. BEYMEN Club 2020 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu için özel olarak tasarlanan deniz yıldızları ve deniz kabuklarıyla bezeli zincir desen, koleksiyonda ipek ve şifon elbiselerden pilise eteklere pek çok farklı formlarda hayat buluyor. Çizgili bluzlar, halat ve çapa figürleriyle zenginleşen tasarımların öne çıktığı tasarımlar teknik dokular ve sportif tasarımlarla marin trendine yepyeni bir kimlik kazandırıyor.

Konforlu ve güncel stili ile dikkat çeken BEYMEN CLUB Erkek 2020 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda farklı doku, tarz ve renklerin birlikteliği öne çıkıyor. El çizimi t-shirtler, keten gömlek ve hoodie’ler, farklı desen ve yaka alternatifi sunan pololar, BEYMEN Club’ın best seller’ı triko ceketler şehirden tatile yaz stilinizi yenilemenize yardımcı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe