Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renkli bir Doğa Yaşamı Koleksiyonu için

H&M Renkli bir Doğa Yaşamı Koleksiyonu için İllüstratör Emma Jayne ile İş Birliği Yapıyor Vahşi yaşamın canlı ve eğlenceli karakterler...

H&M Renkli bir Doğa Yaşamı Koleksiyonu için İllüstratör Emma Jayne ile İş Birliği Yapıyor

Vahşi yaşamın canlı ve eğlenceli karakterlerine sahip olan H&M çocuk giyim kapsül koleksiyonu, İngiltere merkezli illüstratör ve tasarımcı Emma Jayne ile beraber bu yaz için oluşturuldu. Ressamın guaj illüstrasyonları, hayvanların ve bitkilerin farklı özelliklerini eğlenceli ve ilginç bir şekilde yakalayarak çeşitli çocuk kıyafetleri, mayo, aksesuar ve ayakkabılara yansıyor.

Emma Jayne’in çarpıcı ufak görsellerden tüm kıyafeti kaplayan baskılara kadar kapsamlı illüstürasyonları, t-shirt, atlet, şort, elbisele ve mayoların üzerinde tropik kuşlar, kaplanlar ve deniz yaşamının yanında palmiye ağaçları, fantastik çiçekler ve sualtı yeşillikleriyle karşımıza çıkıyor. Koleksiyon, daha sürdürülebilir bir pamuk üretimini destekleyen Better Cotton Initiative tarafından sağlanan dokuma viskon ve pamuk kaynakları ile üretildi. Canlı yaz renklerinden oluşan renk paleti ise, parlak yeşil, turkuaz, mercan ve sarı gibi günbatımı renkleri, soft siyah, beyaz ve metalik dokunuşlardan oluşuyor. Bağlama detayları, büzme beller ve yumuşak fırfırlar da yeni sezon hissini canlandırıyor. Aksesuarlar arasında sandaletler, şapkalar ve saç bantları bulunuyor.

“Karakterleri bulundukları çevrelerle beraber oluşturmayı seviyorum, bu yüzden tropik kuşları güzel çiçeklerle ve büyük yapraklı palmiyelerle karıştırmak veya bir safari seyahati hayal etmek güzeldi. Bu H&M iş birliğinde, çocukları katılmak istedikleri parlak renkli ve oldukça yaratıcı bir dünyaya taşımak istedim, bu yüzden koleksiyondan giydikleri parçalarla nasıl oyun oynadıklarını izlemek için sabırsızlanıyorum.” diyor Emma Jayne.

“Emma Jayne’in çalışmalarında, hem çocukların hem de yetişkinlerin hayal gücünü yakalayan harika bir mutluluk duygusu var. H&M iş birliği için Emma Jayne’in yazı çağrıştıran resim baskılarını seçtik - tropiklerin sıcaklığı, keyifli tatiller ve sualtı maceraları. İş birliğinin canlı vahşi yaşamın renklerini ve duygularını canlandırma şeklini seviyoruz.” diyor Çocuk Giyim Tasarımı Direktörü Sofia Löfstedt.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi