Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu yazın modası: Güvende Kal

Tüm dünyada oyunun kurallarını değiştiren koronavirüs salgını 2020 yaz modasını da ele geçirdi DeFacto, herkesin 2020 yaz sezonunu Güvend...

Tüm dünyada oyunun kurallarını değiştiren koronavirüs salgını 2020 yaz modasını da ele geçirdi


DeFacto, herkesin 2020 yaz sezonunu Güvende Kal Yaz Koleksiyonu ile açıyor. Güvende Kal Yaz Koleksiyonu, koronavirüs salgını nedeniyle bu yazın her dönemden farklı olacağı; daha güvenli bir yaşam alanı oluşturma içerisinde olan bireylerin yeni normalleşme sürecinde daha dikkatli, özenli ve mesafeli olmaya dikkat etme eğiliminde olacağından hareketle oluşturuldu. DeFacto, 2020 Güvende Kal Yaz Koleksiyonu herkesin bu duygularını ifade edebilmesine olanak sağlıyor.

Herkesin kendi tarzıyla duygularını ifade edebileceği farklı tasarımlardan oluşan DeFacto 2020 Güvende Kal Yaz Koleksiyonu, kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuldu. Yazın favori rengi beyazın ağırlıklı olduğu koleksiyonda kontrast etkisiyle kurtarıcı, özgüvenli duruşuyla tüm dikkatleri üzerine çeken siyah, zarif ve resmi tavrıyla gri ve rahatlık ve özgürlük hissiyle mavi tonları da yer alıyor.

Slogan ve baskılı sosyal mesajlar

Türkçe ve İngilizce farklı sloganlardan oluşan tişört koleksiyonu ‘GüvendeKal’, ‘Antivirus’, ‘Wash your hands’, ‘Social Distance Queen’, ‘I’m at Home’, ‘Keep Hope Alive’, ‘Do Not Touch Your Face’, ‘Current Mood’, ‘Socail Distance Self Quarantine’ sloganlarıyla ön plana çıkıyor. Bu yaz güvende kalmanın en şık hali olacak koleksiyonda ayrıca, kadın ve erkekler için “couple” olarak üretilen tişörtler tarzıyla farkını ortaya koymak isteyen çiftlere için de alternatif sunuyor.

Çocuklara özel tasarımlar

Minikler için sevimli baskılarla tasarlanan koleksiyon çocuklara süreci en eğlenceli hali ile anlatıyor. Rahat, eğlenceli ve güvenli koleksiyon hem çocukların hem de ebeveynlerinin gönlünü fethediyor.

DeFacto CEO’su İhsan Ateş; ‘Evde kal sürecinden güvende kal sürecine geçiyoruz’

Güvende Kal Yaz Koleksiyonu hakkında görüşlerini paylaşan DeFacto CEO’su İhsan Ateş tasarımlarıyla farkındalık yaratmak istediklerini vurgularken ‘Herkes uzunca bir süre kendileri ve sevdikleriyle ilgili salgın endişesi taşıdı. Hassasiyetin ve endişenin arttığı bu dönem herkesi çok yormasına rağmen maalesef son bulmuş değil. Önümüzdeki günlerde de tedbirleri elden bırakmamız gerekli. DeFacto olarak, hassasiyet ve endişenin arttığı ‘Evde Kal’ sürecinden yeni normal olarak tanımladığımız ‘Güvende Kal’ sürecine geçmeye hazırlandığımız şu günlerde duygulara tercüman olmak istedik.

Dünyada öncü olarak, koleksiyonumuzdaki ürünlerde şimdi uymamız gereken kurallar için mesajları eğlenceli hale getiren tasarımlara yer verdik. Yeni normale adapte olurken bazen yapmamız gerekenleri unutabiliyoruz. Sosyal mesafeyi korumayı veya maskemizi yanımıza almayı, takmayı görmezden gelebiliyoruz. Yürürken veya konuşurken birbirimize hatırlatacağımız ve farkındalığı artıracak mesajlarımız ile normalleşme sürecine destek olacağız. Ayrıca koleksiyonumuzda anti bakteriyel kumaştan üretilen ürünler ile hijyenik tulum, siperlik ve anti bakteriyel maske tasarımları da bulunuyor.

Gündelik hayatın akışı içerisinde farkındalık yaratmasını amaçladığımız koleksiyon ile yediden yetmişe herkese şıklığın en güvenli halini sunmanın mutluluğu yaşıyoruz’ dedi.

Yeni normal düzen içerisinde güvende kalma istediği ile tasarlanan koleksiyon, ister klasik ister spor tüm kombinlerin vazgeçilmez parçası. Sosyal mesajları, kombin rahatlığı ve şıklığıyla fark yaratan koleksiyon herkesin gözdesi olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi