Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Paşa Mobilya Marka Değişikliği

Paşa Mobilya, mobilya satışında başvurduğunuz güvenilir ve kaliteli hizmetlerine artık Fırat Mobilya olarak devam edecek. Diğer bir deyişle ...

Paşa Mobilya, mobilya satışında başvurduğunuz güvenilir ve kaliteli hizmetlerine artık Fırat Mobilya olarak devam edecek. Diğer bir deyişle Paşa Mobilya, Fırat Mobilya markası oldu. Fırat Mobilya, birbirinden güzel mobilya çeşitleri ile her kesimden farklı mobilya zevklerine sahip insanları internet sitesinde bir araya getiriyor. Her geçen gün müşteri portföyünü giderek artıran Fırat Mobilya, mobilya sektöründeki deneyimini kaliteli ve sağlıklı ürünleri ile müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bunu gerçekleştirirken de senetle mobilya satışı yaparak insanlara büyük bir avantaj sağlıyor.

Senetle Mobilya Satışı

Günümüzde pek çok ünlü mobilya firmasının, markalı mobilya ürünlerini satarken müşterilerine sundukları olanaklar içinde senetle mobilya yer almıyor. Mobilya firmaları satışlarında ya peşin para ile alımı ve bazen peşin alınlarda belirli oranlarda indirimi tercih etmekte ya da kredi kartı ile ürün satışı yapmaktadır. Kredi kartı ile satışlarda taksit seçeneklerini kabul eden bazı mobilya firmaları da piyasada bulunmaktadır. Elden senetle mobilya satışını yapan nadir firmalardan biri ise Fırat Mobilya.

Fırat Mobilya, elden senetli yirmi ay taksite varan avantajlarla mobilya satışını başarı ile gerçekleştiriyor. Müşterileri senet ile mobilya satın alabildikleri için oldukça memnunlar. Bu durum firmanın müşteri memnuniyetini ve müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini en üst düzeyde karşılamaya çalıştığını da net bir şekilde gözler önüne seriyor. Firmanın, bu satış sistemini sunması diğer firmalardan farkını ve sahip olduğu güvenilirliğini de ortaya koyması bakımından oldukça önemli.

Her gelir grubundan insana büyük bir özenle hitap eden bir hizmet anlayışını benimsemektedir.

Senetle Mobilya Almak Neden Avantajlıdır?

Mobilya evleri daha şık hale getiren, ihtiyaç duyulan ve rahat kullanımı ile önemli bir ürün grubu. Kaliteli ve sağlıklı malzemelerden üretilmesi de mobilya alırken dikkat edilmesi gereken kriterlerin başında geliyor. Peşin parası olmayan ya da peşin parası ile mobilya almak istemeyenler için senet imzalayarak mobilya satın almak en iyi alternatif seçeneği oluşturuyor. Bankalar ile iletişim kurmak isteyemeyen kişiler ve bankalara borçlanmayı düşünmeyenler için senet sistemi ile mobilya alımı avantajlı. Böylece banka gibi aracı bir kurum ile muhatap olmak zorunda kalmıyorsunuz.

Almayı düşlediğiniz mobilya takımlarına, en kolay şekilde herhangi bir aracı olmaksızın adınıza düzenlenen senetle güvenilir bir şekilde ulaşma imkanını bu satış yöntemi ile yakalıyorsunuz. Senetle satışın gerektirdiği koşulların sağlanması ve senetle ödemelerin zamanında gereği gibi ifa edilmesi ile sistem sorunsuz bir şekilde işliyor. Müşteriler de hızlı ve kolay bir şekilde istedikleri mobilyaları alabiliyorlar. Senet yaparken belge içinde yer alan şartlarda genellikle zorluk yaratmamakta ve esnek tutulmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi