Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Pijamalarla Ailece Ev Şıklığı

LC Waikiki, evde giyimin popüler olduğu bugünlerde, ruhumuza iyi gelecek ve üzerimizden çıkarmak istemeyeceğimiz yeni tasarım ve renklerle h...

LC Waikiki, evde giyimin popüler olduğu bugünlerde, ruhumuza iyi gelecek ve üzerimizden çıkarmak istemeyeceğimiz yeni tasarım ve renklerle hazırladığı yaz pijama koleksiyonunu sunuyor.

Yeşil, lacivert, soft pembe, beyaz ve sarının yoğunlukta olduğu renk paletiyle baskılı, çiçekli ve puantiye desenlerin yer aldığı Kadın Pijama koleksiyonunda kollar ve şortlarda yer alan fırfırlar, v yakalı şık gömlek yaka tasarımlarının yanı sıra uzun ve kısa elbise gecelikler yer alıyor.

Erkek Pijama koleksiyonunda ise kare çizgilerin ve düz desenlerin yer aldığı uzun ve kısa pijamalar, polo yaka tişörtler şortlarla kombinleniyor. Bordo, gri, mavi renklerin yer aldığı koleksiyonda LC Waikiki erkeği evde de hem rahat hem de şık olmayı başarıyor.

Erkek ve Kız Çocuk koleksiyonunda ise rengarenk tişört ve şortların yer aldığı ürünlerde çocukların sevdiği çizgi film karakterleri, animal figürlü desenler ve ebeveynleriyle aynı model, desen tasarımlar yer alıyor.

Gelinler için ayrı koleksiyon…


Düğün hazırlığı içinde olan ve gelinleri unutmayan LC Waikiki, beyaz ve gül kurusu renklerinin yer adlığı saten gecelikler, bornoz, havlu, terlik ve pijamaların yer aldığı ürünle ve kombinasyonlar sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi