Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ustalığını, modern tasarımıyla dengeliyor

Cartier, 2020 İlkbahar & Yaz Gözlük Koleksiyonu ile Maison’un zarafetini ve ‘savoir-faire’ ifadesinin simgelediği ustalığını, modern tas...

Cartier, 2020 İlkbahar & Yaz Gözlük Koleksiyonu ile Maison’un zarafetini ve ‘savoir-faire’ ifadesinin simgelediği ustalığını, modern tasarımıyla dengeliyor, ikonik stilini ön plana alıyor.

Kendine güvenen, kararlı, zarif ve fark yaratan modelleri tercih eden erkekler için tasarlanan Santos de Cartier gözlük koleksiyonu, cesur formlara ve ikonik Santos’un imzası detayları ön plana çıkartan zarif bitişlere yer veriyor. Uçakların vida tasarımından ilham alan detaylar, çerçevenin üst kısmında, köprüde ve pilot siluetlerinde kendini gösteriyor. Gözlük camlarının iç köşeleri ve bitişleri, Santos de Cartier saat kasasının orijinal kesimini andırıyor.

Panthère de Cartier kadın gözlük koleksiyonu, Cartier’nin zanaatkarlığını ve ayrıntılara gösterdiği kusursuz dikkati bir kez daha ortaya çıkartıyor. Cartier, gözlük üzerinde ustaca oluşturulan formlar ve uygulanan panter kafası figürüyle gözlüğün gövdesine daha incelikli ve simgesel bir yorumla yaklaşıyor. Bunlar, akik ve zümrüt parlaklığını andıran, elde lakelenerek renkli dokunuşlarla zenginleşen ayrıntılar.

Jeanne Toussaint’in şerefine tasarlanan ikonik Panthère parçalarına referansla, cesur ve sofistike tavırlarıyla dikkat çeken çarpıcı kadınlara özel, benzersiz ve seçkin bir koleksiyonun tonu belirleniyor.

İlhamını 1983’teki ilk Cartier gözlük koleksiyonundan alan Première de Cartier Koleksiyonu ise, yeni sezona taptaze renklerle merhaba diyor. Koleksiyonda yer alan tüm modeller, C de Cartier amblemi ve Godron motifiyle zarifçe bezenmiş.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi