Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Minik Prenseslerle Buluşuyor

Tasarımcı Melis Kaptanoğlu ve Trendyol, kız çocuklarının hayal dünyasına seslenen ve bu yaza damgasını vuracak yepyeni bir iş birliğine imza...

Minik Prenseslerle Buluşuyor


Tasarımcı Melis Kaptanoğlu ve Trendyol, kız çocuklarının hayal dünyasına seslenen ve bu yaza damgasını vuracak yepyeni bir iş birliğine imza atıyor.

Geleceğin güçlü ve tarz sahibi kadınlarına hitap eden Melis Kaptanoğlu Kids, Trendyol’a özel olarak tasarladığı dinamik, ışıltılı ve rengarenk koleksiyonuyla kız çocuklarının gardıroplarını renklendiriyor.

Melis Kaptanoğlu Kids X Trendyol Koleksiyonu kız çocuklarına ışıltılı ve eğlenceli bir yaz müjdeliyor. Tasarımcı Melis Kaptanoğlu’nun Trendyol için özel olarak tasarladığı 20 parçadan oluşan koleksiyon; doğum günü, mezuniyet, parti ve diğer tüm özel günler için kıyafet arayışında olan kız çocuklarına birbirinden şık seçenekler sunuyor.

Modern zaman prenseslerinin hayal dünyasından ilham alan koleksiyon, sezon trendlerini modern ve şık tasarımlarla yorumluyor. Neon renklerle sarı, pembe, kırmızı ve mavinin en sevilen tonlarının hakim olduğu koleksiyonda kullanılan canlı desenler göz dolduruyor. Koleksiyonda payetli simli, pullu, taşlı ve farklı dokularla parlaklık yaratan hologram kumaşların öne çıktığı elbise, etek ve üstlere; gümüş ve altın renkli simler, pembe rugan deri ve göz kamaştıran taşlarla tamamlanan ayakkabılarla eğlenceli saç aksesuarları eşlik ediyor. Zamansız çizgisiyle dikkat çeken ayakkabılar, elbise, etek ve taytlarla uyum içinde kombinlenebiliyor ve hareket özgürlüğü sağlayan yapısıyla çocukların aktivitelerine de rahatça uyum sağlıyor.

Işıltının ön planda olduğu koleksiyon, kız çocukları için hayat dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Melis Kaptanoğlu Kids X Trendyol Koleksiyonu, minik prenseslerin vazgeçilmezi olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi