Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Brooks Brothers‘tan Tatil Valizine Özel Seçenekler

Dünyanın önde gelen isimlerinin tercihi olan, 200 yılı aşkın bir tarihe sahip, perakende devi Brooks Brothers, Yaz Koleksiyonu’nda yer verdi...

Dünyanın önde gelen isimlerinin tercihi olan, 200 yılı aşkın bir tarihe sahip, perakende devi Brooks Brothers, Yaz Koleksiyonu’nda yer verdiği renkli ürünleriyle tatil modasının şıklığını belirliyor.

Amerika’nın köklü markası Brooks Brothers, sıcak yaz günlerinde yanınıza almanız gereken tüm parçaları sizler için derliyor. Brooks Broothers’ta, renk renk polo yaka model t-shirtler, keten ve non-iron gömlekler ve her bedene uygun kalıplarıyla, farklı renklerde kombinlenen şortlar, modern ve şıklığından ödün vermeyen erkeklerin tatil bavulunda kurtarıcı parçalar olarak yerini almayı bekliyor.

Brooks Brothers İlkbahar- Yaz koleksiyonunda yer alan floral ve tropik desenli nefes alan kumaşlı ürünleri ile uzun veya kısa seyahat seçeneği düşünen tatilcilerin yanında büyük konfor sağlıyor. Ketenden oluşan koleksiyonda pantolon, bermuda ve gömlek ürünlerine yer veren Brooks Brothers, pamuğun en ferah versiyonu ile tatildeyken daha özgür hissetmenize yardımcı oluyor.

Supima Pamuktan üretilen ütü gerektirmeyen (non-iron) gömlekler ise renk ve desen seçenekleri ile yaz akşamlarında oldukça dikkat çekiyor. Supima, non-iron gömleklere bu sezon eklenen performans özellikleri ise; ekstra streç ile nemi emen ve nefes alabilen Coolmax kumaş inovasyonları oluyor.

Brooks Brothers kadınlarının, yaz kombinlerinin çoğunluğunu ise çiçek desenlerinin hakim olduğu elbiseler ve etekler tamamlıyor. Hem kumaşı hem de kalitesiyle her sezonun favorisi olan mevsimlik modeller tatil şıklığının derecesini belirliyor.Sezonun tamamlayıcı parçalarından olan ayakkabı, çanta ve aksesuar modelleri de gün bazında seçilen kıyafetlere uyumlu hava katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe