Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğru Allık Seçimi için İşte Size Birkaç Tüyo!

Makyaj ürünlerinin en küçük el çantasına bile sığanı ve yorgun, ruhumuzun adeta bedenimizden çekildiği günlerde cildimize renk vererek ona e...

Doğru Allık Seçimi için İşte Size Birkaç Tüyo!


Makyaj ürünlerinin en küçük el çantasına bile sığanı ve yorgun, ruhumuzun adeta bedenimizden çekildiği günlerde cildimize renk vererek ona enerjik bir görüntü kazandıran büyülü kelime: Allık! Mevsim ne olursa olsun, makyaj yapmaya halimiz olmadığında dahi allık ile cildinize sağlıklı ve ışıltılı bir bitiş verebilirsiniz. Sade veya gösterişli bir makyaj için allığı doğru kullanmalı, cilt tipinize uygun çeşitleri tercih etmelisiniz. Yaz makyajını daha keyifli ve başarılı bir hale getirmek için bu makyaj malzemesine biraz daha yakından bakmaya ne dersiniz?

Onu mu Alsam Bunu mu: Allık Çeşitleri Arasında Kalmak!

Pek çok makyaj ürününde olduğu gibi burada da karşınıza likit, top ve toz allık gibi farklı seçenekler çıkıyor. Peki, cildinize en güzel ışıltıyı hangisi verecek? Endişelenmeyin, çünkü çeşitleri ve allık fiyatları arasında kararsız kalmadan tam da cildinize ve bütçenize hitap edecek bir ürün bulmanız mümkün.

Top allık, insanı hipnotize eden o tatlı küçük topları ile adeta neşeli bir makyaj ürünü. Farklı renklerde sunulan minik toplar, cildinize dört mevsim parlak bir ışıltı katmak için yanınızdan ayırmayacağınız bir ürün çeşididir. Pratik makyaj malzemelerini tercih ediyorsanız, özellikle çarpıcı bir ton uyumu ve rahat sürebilmek açısından makyaj çantanızın olmazsa olmaz parçalarından biri olmaya aday.

Cildinizde yağlanma sorunu yaşıyorsanız veya yaz günlerinde terleme sizi çok yoruyorsa, toz allıklar kurtarıcınız olabilir. Bu tarz makyaj malzemeleri aynı zamanda kış mevsiminde fondöten sonrasında da uygulanabilir. Böylece makyajınız kalıcılığını korur ve herhangi bir şekilde parlama yapmaz.

Yazın Vazgeçilmezleri Pembe ve Şeftali Rengi Allık

Cilt makyajında aslında kışın da popülerliğini yitirmeyen, ama yaz gelince daha da bir tahtına kurulan elbette ki önce şeftali rengi, sonra da pembe allık! Çantanızdan eksik etmemeniz gereken bu iki ton, her koşulda ışıltıyı teninize taşıyor.

Ne de olsa yanaklarınıza allık sürmenin başlıca nedeni, cildinize sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırmak. Bu sonucu elde edebilmek için renk seçiminiz cildinizle son derece uyumlu olmalıdır. Soluk bir cilde sahipseniz, seçimlerinizi pembe tonlardan yana, buğday tenli iseniz şeftali tonlarında, koyu ten rengine sahipseniz ise mercan renklerinde seçimler yapmalısınız. Cildinizde kuruluktan veya diğer sebeplerden kaynaklanan çeşitli kızarıklık ve döküntüler olduğunda bronz bir allıktan yardım alabilirsiniz. Yazın yanı sıra her mevsim bronz bir tene sahip olmak istiyorsanız, bronz allık yanaklarınıza güneşin o tatlı parlaklığını taşıyabilir. Ancak aşırı uygulamaktan kaçınmalısınız. Yüzünüzün özellikle ön plana çıkarmak istediğiniz yerlerine sürerek kullanmanız da mümkün. Örneğin, elmacık kemiklerinizin üzerine süreceğiniz bronz allık sayesinde yüzünüze derinlik katabilir, gözleri ve ilgiyi yanaklarınızda toplayabilirsiniz.

Doğru Allık Seçimi için İşte Size Birkaç Tüyo!


Makyajınızı Golden Rose ile Pürüzsüz Kılın

Cildinize ipeksi bir görünüş ile canlılık katmak için özel olarak formüle edilen Golden Rose allık çeşitleri çantanızın ayrılmaz parçası olacak. GR Nude Look Baked Trio Face Powder - Terracotta Üçlü Pudra, her cilt tonu ile uyumlu bronzer, aydınlatıcı ve allıktan oluşuyor ve cildinize kusursuz, doğal ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. İster plaj çantanızda, ister gece dışarı çıkarken küçük el çantanızda rahatlıkla size eşlik edebilecek bir ürün. Ball Blusher, minik topları ile yanaklarınızda hafif, kadifemsi ve parlak bir etki yaratırken, Powder Blush, ise kalıcı ve örtücü pudra formülüyle, cildinize aydınlık, pürüzsüz ve çekici bir görünüm kazandıracak. Parlak bir makyaj için ise, Terracotta Stardust - Işıltılı Terracotta farklı renk seçenekleri ile gün boyu çekici bir görünüm için yanınızda. En vazgeçemeyeceğiniz bakım ve makyaj ürünleri için ihtiyacınız olan tek marka, Golden Rose!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe