Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tommy Hilfiger organik t-shirtler ile konforlu hissedin!

Tommy Hilfiger’ın sürdürülebilirlik stratejisi ve vizyonu doÄŸrultusunda 2020 Ä°lkbahar Yaz koleksiyonunun genelini organik tasarımlar oluÅŸtur...

Tommy Hilfiger’ın sürdürülebilirlik stratejisi ve vizyonu doÄŸrultusunda 2020 Ä°lkbahar Yaz koleksiyonunun genelini organik tasarımlar oluÅŸturuyor. Koleksiyonda dikkat çeken organik ürünleri arasında t-shirtler özellikle de yaz aylarında kurtarıcı rol üstleniyor.

Tommy Hilfiger’ın %100 organik koton ürünleri GDO’lu tohumlar kullanılmadan üretiliyor. Tohumların üretimi sırasında tarlalarda kimyasal böcek ilaçları kullanılmıyor ve bitkiler organik gübre ile besleniyor. Sulama büyük oranda yaÄŸmur suları ile yapılıyor. Tommy Hilfiger, koleksiyonundaki organik t-shirt’lerin hepsini %100 organik koton olarak üretiliyor.

Dünyanın gündemini meÅŸgul eden sürdürülebilir, karbon-nötr, demoratik, çeÅŸitlilik ve minimalist kavramları Tommy Hilfiger’in 2020 Ä°lkbahar-Yaz koleksiyonunda fazlasıyla göze çarpıyor. Markanın sürdürülebilir duruÅŸu koleksiyonuna da yansıyor. Koleksiyondaki stillerin yüzde 75’inden fazlası, yüzde 100 organik pamuklu, geri dönüştürülmüş malzemeler, kaz tüyü alternatifleri ve düşük çevresel etkili denim gibi daha sürdürülebilir ÅŸekilde tedarik edilen unsurlar içeriyor.

Bazı tasarımlarda, atık plastikten hazırlanan yenilikçi materyaller ile yüzde 100 organik pamuk kullanıyor. Ambalaj tasarımlarında ise plastikten uzak durularak geri dönüştürülebilir malzemelere yönelmeye özen gösteriliyor.

YENİLİKÇİ ETKİ

TOMMY HILFIGER, Yaz/Sonbahar Öncesi 2020 sezonunda tişört, pantolon, kapüşonlu ve sıfır yaka sweatshirt stillerinden oluşan bir kapsül koleksiyonda doğal boyalarla yenilikçi teknikleri bir araya getiriyor.

HEM ÅžIK HEM TEKNÄ°K

Bitki ve mineral özlerinde türetilen doğal boyaların kullanıldığı TOMMY HILFIGER tasarımları, üretim sırasında daha az enerji ve su tüketimiyle dikkat çekiyor. Kapsül koleksiyon, inovasyon yaklaşımını benimserken şık ve modern stile sadık kalıyor.

BİLİNÇLİ KONFOR

Yüzde 100 organik pamuk, geri dönüştürülmüş polyester iplik ve daha sürdürülebilir detaylarla üretilen, doğal boyalı pastel tonlardaki stiller, özellikle yumuşak ve feminen görünümleriyle öne çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe