Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

LEVI’S® High Loose ile karşınızda

Sonbahar/Kış 2020 sezonunda Levi’s®, kadınlara yönelik yepyeni denim kesimiyle daha bol silüetleri kucaklıyor: High Loose. 70’lerin yeniden ...

LEVI’S® High Loose ile karşınızda

Sonbahar/Kış 2020 sezonunda Levi’s®, kadınlara yönelik yepyeni denim kesimiyle daha bol silüetleri kucaklıyor: High Loose. 70’lerin yeniden hayat bulmasından ve biraz da 2000’ler stilinden esinlenen yüksek belli model, geniş ve boru paça kesimi ile bacak boyunu uzatarak dikkat çekici bir görünüm yaratıyor. 

Göbek deliğinin üst kısmına denk gelen yüksekliği ve rahat bacak açıklığı ile High Loose, bir jean’in sahip olabileceği her şeyin sınırlarını zorluyor. Baggy, Dad ve Ribcage jean’lerinin en iyi özelliklerini alan bu kesim, onları sofistike ve modern bir silüette buluşturuyor.


“High Loose, bizi en çok heyecanlandıran yeni kesimlerimizden biri. Belinize tam oturan, basende bollaşan ve bacaklardan dümdüz inen bu model, feminen ve övgü niteliğinde bir görünüm sunuyor. Yüksek belli olmasına rağmen vücudu sarmıyor ve 2000’lerin başındaki trendlerin nostaljisine mükemmel bir gönderme yapıyor.” — Jill Guenza, Levi’s® Global Kadın Giyim Tasarımı Başkan Yardımcısı


Siyah, indigo ve soluk indigo denim yıkama çeşitleri bulunan High Loose’un, High Loose Utility adında pamuk-Tencel karışımı, fermuarlı yan ceplerle hareketlendirilmiş bir parlak taşlama versiyonu da mevcut. Ayrıca High Loose, Pleated High Loose ile denim olmayan bir seçenek de sunuyor. Belindeki kıvrıma ek olarak 58 cm’lik bir bacak açıklığına sahip bu pamuklu model, zeytin yeşili ve haki renk alternatifleriyle karşımıza çıkıyor. High Loose jean’lere, rahat görünümlerini tamamlamak adına bir de ceket eşlik ediyor: Loose Sleeve Trucker. 


Geniş kolları, vücuda oturan kesimi ve belirgin bel kısmı ile göze çarpan tasarım, High Loose ile beraber giyildiğinde Canadian Tuxedo’nun kusursuz bir modern yorumunu meydana getiriyor.


SORUMLULUK BİLİNCİYLE ÜRETİLDİ:


Pamuklaştırılmış kenevirden üretilen indigo High Loose serisi, Levi’s® Red Tab koleksiyonunun bu inovatif kumaşla hayata geçirilmiş ilk kadın modellerinden olacak. Pamuklaştırılmış kenevir, görünüm ve his bakımından pamuğa benzemesi için işlem gören kenevir ipliğinden yapılıyor. 


Kenevirin yetiştirilme süreci pamuğunkine kıyasla daha az su, kimyasal madde ve toprak gerektirdiğinden, pamuklaştırılmış kenevir kullanılan jean’lerimiz geleneksel pamuklu jean’lerimizden çok daha sürdürülebilir bir seçenek haline geliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe