Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Fit görünmenin yeni adresi: DeFactoFiT

Sporda ya da evde günün her anı fit gözükmek isteyenler için DeFacto, yepyeni aktif spor, ev ve iç giyim markası DeFactoFiT’i tanıtarak yeni...

Fit görünmenin yeni adresi: DeFactoFiT

Sporda ya da evde günün her anı fit gözükmek isteyenler için DeFacto, yepyeni aktif spor, ev ve iç giyim markası DeFactoFiT’i tanıtarak yeni bir dönem başlattı. 

Özellikle pandemiyle birlikte değişen, rahat ve sağlıklı yaşam ile evden çalışmanın ön plana çıktığı hayat tarzı doğrultusunda çok kültürlü uzman bir ekiple tasarlanan koleksiyonları ile DeFactoFiT gönülleri fethediyor. DeFactoFiT, tarzıyla fark yaratmak isteyenlerin tercihi olacak.

Artan evden çalışma düzeni, bireylerin artık sağlıklı yaşama daha fazla önem vermesi ve şık görünme arzusuna yanıt veren DeFactoFiT, yediden yetmişe her tarza uygun aktif spor, ev ve iç giyim tasarımları ve stil sahibi çizgileriyle fark yaratıyor. Şıklığıyla göz kamaştıran DeFactoFiT ürünleri, hareket özgürlüğü sağlayan, nefes alan ve vücuda oturan kumaşlarıyla fit hissettiriyor.

DeFactoFiT koşu, bisiklet, tırmanma, yüzme, yoga, pilates, basketbol ya da farklı spor dallarını aktif olarak yapan; günlük hayatta, evde ve ofiste terletmeyen, rahat kıyafetler giymek ve fit görünmek isteyen herkesin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Dünya standartlarında kalitenin, şıklığın ve uygun fiyatların birleştiği DeFactoFiT, yeni sezona damgasını vuruyor. Kadın, erkek ve çocuklar için özel olarak tasarlanan koleksiyon, spor şıklığı zarafetle buluşturuyor. 

Renk ve modelde sınır tanımayan fit koleksiyonlar

Siyahtan beyaza, pembeden maviye, mürdümden yeşile geniş renk skalasına sahip koleksiyonun diğer trendi de kamuflaj desenler.  Koleksiyonda eşofman takımlarının yanı sıra sporcu sütyeni, crop ve couple takımlar, taytlar, şortlar, tişörtlerden oluşan binlerce ürün yer alıyor. İster salaş, ister seksi kadınlar spor yaparken tükenen enerjisine rağmen DeFactoFİT ile kendi tarzlarında harika görünüyor.

Ev modasının vazgeçilmezi: Dantel

Ev kadın giyiminde puantiye ve danteller hakimken, hırka ve sweatshirtler favori parçalar arasında yer alıyor. Evinde kendine zaman ayırdığı anlarda dahi tarzından vazgeçmeyenlerin tercihi DeFactoFİT, konfor ve özgüveni bir arada sunuyor.

Fit görünmenin yeni adresi: DeFactoFiT

Sportif beyler için özel olarak tasarlanan basketbol takımları ise gönülleri fethediyor. Sporun cazibesi ile tasarlanan erkek koleksiyonu, rahat ama cool duruşuyla tüm gözleri üzerine çeliyor.

Okula havalı bir dönüş yapmak isteyen çocuk ve gençler için özel olarak tasarlanan parçalar arasında aktif spor ürünleri tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Sevilen çizgi film karakterlerinin de yer aldığı koleksiyon eğlenceli tasarımlarıyla miniklerin tercihi oluyor. Koleksiyonda spor aletleri ve aksesuarlarının da yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi