Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sagaza’da “Yavaş Moda, Hızlı Giyim” Devri

2010 yılında İspanya’da kurulan Türk asıllı Couture markası Sagaza, bu sene Türkiye’deki onuncu senesini kutlarken moda endüstrisinde gerçek...

Sagaza’da “Yavaş Moda, Hızlı Giyim” Devri

2010 yılında İspanya’da kurulan Türk asıllı Couture markası Sagaza, bu sene Türkiye’deki onuncu senesini kutlarken moda endüstrisinde gerçekleştirdiği aktif çalışmaları duyurdu. 


Markanın kurucu ortağı ve aynı zamanda CEO ‘su Baki Süslüer, Sagaza’nın on sene içinde kazandığı pazar hacmini ve gelecek dönem marka - yatırım stratejilerini açıkladı.


Sagaza, 2010 senesinde couture alanında gece elbisesi ve gelinlik üretmek üzere yola çıktıktan tam dokuz sene sonra, hızlı giyim alanında da varlığını gösteren koleksiyonlar üretmeye başladı.

2019 senesinde gerçekleştirdiği iş birliği ile hızlı giyime göz kırpan marka, Temmuz 2020’de, pandemi döneminde adını bir çok aktör ve aktris’in stillerinin yaratıcısı olarak duyuran Stil direktörü İlknur Şeref ile özel bir koleksiyona imza atarak 2. Koleksiyonunu satışa sundu. 


Garden Violet adını verdikleri ve dünyanın fenomen isimlerinin stillerinden yola çıkarak üretilen koleksiyon, Temmuz ayının ortasında hedef kitle ile buluşmasına karşın otuz günde üç aylık satış hedefini ikiye katladı.


Sagaza’da “Yavaş Moda, Hızlı Giyim” Devri

Satışa sunulan koleksiyona yoğun ilgi karşısında memnuniyet duyduklarını belirten Baki Süslüer Sagaza’nın gelecek dönem stratejisinde de hızlı giyim- yavaş moda felsefesinin yer alacağını duyurdu. Süslüer açıklamasında; “Sagaza olarak en büyük zamanımızı Ar-Ge’ye ayırıyoruz. İyi kumaşa doğru yatırımı yapmak bizim için en az doğru ustalık ile bu kumaşı buluşturmak kadar önemli.” dedi.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe