Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni sezona 'Kip' ile adapte ol!

Erkek moda markası KİP’in “Adaptability” temalı 2020-21 Sonbahar/Kış Koleksiyonu satışa sunuldu. Yeni koleksiyonda örme ceketler, jogger pan...

Erkek moda markası KİP’in “Adaptability” temalı 2020-21 Sonbahar/Kış Koleksiyonu satışa sunuldu. Yeni koleksiyonda örme ceketler, jogger pantolonlar, rengarenk sweatshirtler, trikolar, ceket görünümlü hırkalar gibi erkeklerin şık ve rahat görünüm beklentilerini karşılayacak tasarımlar hakim.

KİP, ilhamını modanın doğayla uyumundan alan “Adaptibility” temalı 2020-21 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile sezona iddialı bir giriş yapıyor. Erkeklerin sosyal ve çevresel etkilerle güncellenen günlük yaşamlarında stillerine de yeni bir yorum getiren koleksiyonda; casual görünümü destekleyen şık ve rahat modeller, renkli, fonksiyonel ve doğayla uyumlu tasarımlar hakim. Koleksiyonda siyah, lacivert ve vizon gibi ana renklerin yanı sıra safran, haki, yağ yeşili, mint, kiremit, petrol mavisi gibi canlı renkler de ön planda.


Yeni sezona 'Kip' ile adapte ol!

Erkeklerin hafta içinden hafta sonuna her stiline dahil olabilen KİP 2020-21 Sonbahar/Kış koleksiyonunda; mükemmel konfor ve şık görünüm sağlayan fit kesim örme ceketler, jogger pantolonlar, renkli non-denim pantolonlar, koton ve oversize kadife gömlekler, rengarenk sweatshirtler ve trikolar, hırkalar dikkat çekiyor.

Koleksiyonun sürprizli tasarımları, çift taraflı giyilebilen deri mont ve pardösüler, kolları çıkarılarak spor yeleğe dönüşen mont gibi fonksiyonel tasarımlarla erkekler stillerini hava değişimlerine ve modlarına göre hızla adapte edebilecek.

Takım elbiseye yeni bir yorum

Formal görünümün vazgeçilmezi takım elbiselere yeni bir yorum getiren ve erkeklerin günlük yaşamına adapte eden KİP, sonbahar/kış koleksiyonunda da örme takımlar ve kırışmayan Traveller takım elbiselerle hayatı kolaylaştırıyor. KİP takım elbiseler casual gömlekler, t-shirt ya da trikolar ve sneaker ayakkabılarla kombinlenerek erkeklere mükemmel bir görünüm sağlıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi