Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gözlerin Kamaşmasını Sağlıyoruz!

Özel tasarım pırlanta modellerimiz ile sevdiğiniz kadının ve arkadaşlarının gözlerinin kamaşmasına neden oluyoruz! Birbirinden zarif tasarım...

Gözlerin Kamaşmasını Sağlıyoruz!

Özel tasarım pırlanta modellerimiz ile sevdiğiniz kadının ve arkadaşlarının gözlerinin kamaşmasına neden oluyoruz! Birbirinden zarif tasarıma sahip pırlanta modellerimiz özel cilalama ve temizlik işlemlerinden geçmektedir. Böylece iyice ihtişam kazanan takılarımız parıltılarıyla sevdiğiniz kadının aklını başından alır hale gelmektedir.


Farklı boyutlara ve tasarımlara sahip olan değişken fiyatlandırma skalasındaki ürünlerimiz hem sizi hem de sevdiğiniz kadını mutlu etmektedir. Geniş fiyat yelpazesinden yararlanarak sevdiğiniz kadının güzelliğini tam olarak ortaya çıkaracak doğru modeli seçerken de bir taraftan da bütçenize en uygun olan pırlanta tercihini yapabilirsiniz.


Sevdiğiniz Kadının Her Zaman Sizi Hatırlamasını Sağlıyoruz


Sevdiğiniz kadına armağan edeceğiniz bir minimal pırlanta yüzük veya yüzük ile ne zaman eline ya da bileğine baksa sizi görmesini ve hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Her daim onunla olduğunuzu hissettirmek ve ona güven vermek için böyle naif bir hediye alabilir ve ne kadar centilmen olduğunuzu gösterebilirsiniz. 


Ayrıca yüzüklerimizin içerisine ücretsiz olarak isteğiniz doğrultusunda yazılar yazabiliyor ve aşkınızı yazılı hale de getirebiliyoruz. Sevgilinize hediye edeceğiniz yüzüğün içerisine anlam dolu sözler yazdırabilir ve ona olan aşkınızı bir kez daha ilan edebilirsiniz!


%35 İndirim Kampanyasını Kaçırmayın!


Tüm ürünlerimizde geçerli olan %35 indirim fırsatından hemen yararlanın. Ürünlerimizin stokları sınırlı sayıda olup tükenmeleri durumunda kampanya sona erebilmektedir. Hem kampanya sona ermeden hem de stoklar tükenmeden şık bir hediye almak için https://www.jewelouspirlanta.com/pirlanta-minimal-yuzukler/  adresini ziyaret edin ve en uygun fiyata nadide aksesuarların sahibi olun.


Jewelous Pırlanta olarak siz müşterilerimize ürünlerinizi sigortalı bir şekilde kargoluyor ve sizi asla mağdur etmiyoruz. Yüksek müşteri memnuniyetiyle çalışan şirketimiz her zaman müşterilerimizin yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. İş anlayışımıza göre müşteri her zaman haklıdır! 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi