Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

​Zeynep Erol Tasarımları ile Stilinize Benzersiz Dokunuş

Farklı coğrafyaların kültürlerinden etkilenerek ilgi çekici takılara imza atan tasarımcı Zeynep Erol, özgün tarzıyla mücevher modasına yön v...

​Zeynep Erol Tasarımları ile Stilinize Benzersiz Dokunuş

Farklı coğrafyaların kültürlerinden etkilenerek ilgi çekici takılara imza atan tasarımcı Zeynep Erol, özgün tarzıyla mücevher modasına yön vermeye, yeni tasarımlarıyla sonbahar-kış modasına hareket katmaya devam ediyor.


Sade, şık ve elegan duruşuyla, zarafeti yeniden tanımlayan; gece-gündüz kullanabileceğiniz tasarımları, mücevher-takı dünyasında 30 yıla varan geçmişiyle Zeynep Erol, yeni sezonda da kendi içsel yaşamının izlerini tasarımlarına yansıtmaya devam ediyor.


Mücevherlerinde formlar 3 boyutlu olup, günlük takma amacına hizmet ederken duygu boyutunu da ilave ederek derinlik felsefesi olan takılarını paylaşmayı seven Erol, moda ve trend yakalama endişesinden uzak, kalıcı ve takanı her dönem mutlu edecek titreşimi yüksek takılar yaratıyor.

Yeni sezonda ilişkileri, duyguları, arzuları ve yaşamın değişken felsefesini tasarımlarında yaşatan sanatçının yüzük, küpe, bilezik, kolye, erkek ürünleri, kol düğmesi, özel koleksiyonlar ve heykellerini artık www.zeyneperol.com.tr adresinde yakından keşfedebilirsiniz.


18 ayar altın, 950 ayar gümüş, elmas, pırlanta, yarı değerli taşlar ile çakıl taşı, inci, tüyler, kaplumbağa kabuğu, sandal ağacı ve abanoz gibi doğal malzemeleri de kullanan Zeynep Erol’un bütün tasarımları el yapımı.El işçiliğini ayrıntıları ile gösteren, sanatsal düşünce şeklini hikayeleştiren güncel sanat eserleri olarak tanımlanan bu tasarımlar ile sadece bir aksesuar sahibi olmayacak; kendinize ve sevdiklerinize özgün bir tasarım alma şansını yakalayabileceksiniz.


Sonbaharın romantik ruhunu aksesuarlarıyla tamamlamak, zamansız parçala


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi