Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Columbia Omni-Heat ile Akıllı Sıcaklık Deneyimi!

Üstün teknolojileriyle açık hava aktivitelerini keyifli hale getiren Columbia’nın Omni-Heat Koleksiyonu ile tanışın! Soğuk havalarda sıcak k...

Columbia Omni-Heat ile Akıllı Sıcaklık Deneyimi!

Üstün teknolojileriyle açık hava aktivitelerini keyifli hale getiren Columbia’nın Omni-Heat Koleksiyonu ile tanışın!


Soğuk havalarda sıcak kalmayı ve rahat hissetmeyi sağlayan yenilikçi teknolojiler geliştiren Columbia, ısıyı yansıtan küçük Omni-Heat noktaları ile tüm spor aktivitelerinde akıllı sıcaklık deneyimi sunuyor.


Macera tutkunlarını güvenle koruyan Columbia’nın üstün teknolojilerine sahip Omni-Heat Koleksiyonu açık havada geçirilen zamanı keyifli hale getiriyor. Columbia’nın ödüllü yalıtım teknolojilerinden biri olan patentli Omni-Heat teknolojisi vücudun ürettiği ısıyı yansıtan ve muhafaza eden küçük noktalarla outdoor tutkunlarına akıllı sıcaklık deneyimi sunuyor.


Columbia Omni-Heat ile Akıllı Sıcaklık Deneyimi!


Columbia’nın outdoor aktivitelerindeki güçlü DNA’sını ortaya çıkaran Grand Trek™ Down Mont daha uzun süre dışarıda kalmaya ve cesur adımlar atmaya teşvik ediyor. Üstün su geçirmez ve nefes alabilir yapısıyla bu kuş tüyü kapüşonlu mont doğa yürüyüşlerinizde güvenli ve konforlu kalmanızı sağlıyor. Şehir içi gezilerin rotası uçsuz bucaksız dağlarda kayak yapmaya çevrildiğinde ısı yansıtıcı iç katmanı ve 650 fill dolgulu yalıtımı ile daha sıcak tutan Grand Trek™ Down Mont outdoor tutkunlarının hayatlarını kolaylaştırıyor.


Giysi ve ayakkabıda inovasyona öncülük eden Columbia Sportswear, soğuktan korumak için tasarlanmış, outdoor sektörünün ilk dış sıcaklık kalkanı yeni Omni-Heat teknolojileri ile dışarıdaki uzun günlerde bile maksimum konfor ve sıcaklık sağlıyor. Şehrin içi, doğa yürüyüşü, kamp ya da kayak ve snowboard… Üstün fonksiyonellik sunan Columbia teknolojileri tüm outdoor aktivitelerinizde konforlu ve sıcak kalmanızı sağlıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe