Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Himalayalar’dan ilham alan kadınlara özel bir koleksiyon…

Himalayalar’dan ilham alan kadınlara özel bir koleksiyon… The North Face, Liberty iş birliğiyle hazırladığı koleksiyonuyla bu sonbaharda Him...

Himalayalar’dan ilham alan kadınlara özel bir koleksiyon…

Himalayalar’dan ilham alan kadınlara özel bir koleksiyon…


The North Face, Liberty iş birliğiyle hazırladığı koleksiyonuyla bu sonbaharda Himalaya Dağları’nın eşsiz manzarasını şehre taşıyacak.


Liberty’nin 1875'ten bu yana ürettiği, imzalı el boyaması kumaşları ve özenle hazırlanmış kıyafetleri, 145 yıllık uzmanlığını eşliğinde The North Face'in dağ yaşam tarzı ile hayat buldu.

Kadınlara özel, Londra stilinden izler taşıyan bu seri, beş önemli parça ve yanında sunulan çeşitli aksesuarlar oluşuyor. Efsaneye dönüşen bu koleksiyon, her koşulda sıcak tutacak şekilde tasarlanıyor ve ikonik “Sierra Down Jacket” tamamen Liberty baskısıyla yeniden sunuluyor. Sierra'nın kesimi ise 1968'den kalma orijinal versiyona dayanıyor. Büyük boy kesim, yama cepleri ve kordonlu etek ucu ile tasarlanıyor.


Himalayalar’dan ilham alan kadınlara özel bir koleksiyon…

Serideki diğer ürünler arasında aynı zamanda özgün Liberty baskısıyla tasarlanmış Sierra Sherpa Fleece ¼ Zip, Liberty Hoodie, Liberty Tee ve Liberty de yer alıyor. Görünümü tamamlamak üzere bu koleksiyona özel Liberty arazi çantası, kova şapka, beş köşeli şapka ve bakım çantası da bulunuyor.


Koleksiyon, www.thenorthface.com.tr adresinden belirli The North Face mağazalarından satın alınabilir. The North Face yeniliklerinden ve lansmanlarından haberdar olmak için Instagram ve Facebook’ta @thenorthface’i takip edebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi