Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dışarıda nasıl sıcak kalınır?

‘’Baby It’s Cold Outside’’ derken aslında bundan bahsediyorduk! Kış aylarında soğuk havayla mücadele etmeni sağlayacak cool parçalar şimdi T...

Dışarıda nasıl sıcak kalınır?

‘’Baby It’s Cold Outside’’ derken aslında bundan bahsediyorduk! Kış aylarında soğuk havayla mücadele etmeni sağlayacak cool parçalar şimdi Twist Sonbahar-Kış 2020-2021 Aksesuar Koleksiyonu ile içini ısıtıyor.


Soğuk havalar denince içinizi sıcacık tutan aksesuarlar aklınıza gelen ilk parçalar olarak yerini alıyor. Açık havada ufak bir kaçamak veya arkadaşlarla samimi bir buluşma… Tüm bu planlarına eşlik edecek cool parçalarsa Twist Sonbahar-Kış 2020-2021 Aksesuar Koleksiyonu ile ılık diyarların kapılarını aralıyor.


Renkler dünyasında kaybolmaya hazır Twister’lara seslenen Twist Sonbahar-Kış 2020-2021 Aksesuar Koleksiyonu, mevsimin klasik renklerine karşı cesaret isteyen renk skalasıyla eğlenceli yönünü ortaya çıkarıyor. Yağmur veya kar dinlemeden yola çıkmak için bekleyen botlar, rock-chic duruşuyla harekete geçiyor. Tabanı ve bağcıkları enerjik mavilerden meydana gelen botlarsa adımlarınızı heyecanlandırıyor!


Puffer montun üstüne gidebilecek yeni üyelerden puffer atkılar sokaklarda tur atarken seni koruyacak en yakın arkadaşın olmaya niyetli. Vahşi hayvan desenleri, sloganlar veya renk blokları… Moduna göre sana yardımcı olacak yumuşacık atkılarsa çarpıcı stiline son noktayı koyacak aksesuarlar arasında ön plana çıkıyor.


Şeker pembesi eldivenler, gizli romantik ruhunu ortaya çıkarırken, ellerini soğuktan koruyacak ama aynı zamanda farklı bir görünüm sunacak yarım eldivenler gizemli bir etki bırakıyor. Güncel trendlere kolaylıkla adapte olan ve çift taraflı özelliğiyle fonksiyonel bir çözüm üreten parlak şapkalar adeta jelibon etkisi sunuyor! Yumuşak ve sıcacık tutan cool şapkalar ve kulaklıklarsa sokağın yıldızı olmaya aday.


Tüm bu aksesuarlarla kusursuz uyumun peşine düşen puffer ve triko detaylı çantalar, stil oyununun must have parçası olarak sokaklara çıkmaya hazırlanıyor. Telefonunuzu mevsime göre adapte edecek telefon kapları, eğlenceli ve koruyucu kalkan görevini tamamlıyor. Renkli, simli ve taşlarla parlamaktan çekinmeyen çoraplarsa, botlar veya topuklularla içinizi ve dışınızı sıcak tutanlardan…


Evde veya dışarıda, her nerede olursan ol kat kat giyinme sanatını eğlenceli kılacak Twist Sonbahar-Kış 2020-2021 Aksesuar Koleksiyonu ile kendini sıcacık ve konforlu hissedebilirsin!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe