Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Size eşlik edecek ve içinizi sıcacık tutacak tasarımlar

Şehrin sokaklarında yeniden keşfederken uğrayacağınız bir çiçekçi veya küçük bir arkadaş buluşması… Arka fonda çalan favori şarkınızla berab...

Size eşlik edecek ve içinizi sıcacık tutacak tasarımlar

Şehrin sokaklarında yeniden keşfederken uğrayacağınız bir çiçekçi veya küçük bir arkadaş buluşması… Arka fonda çalan favori şarkınızla beraber size eşlik edecek ve içinizi sıcacık tutacak modern tasarımlar Ipekyol Sonbahar-Kış 2020-2021 Aksesuar Koleksiyonu’nda buluşuyor.


Etkisini günden güne hissettiren soğuk havalara karşı hakimiyetini artıran koruyucu ve işlevsel aksesuarlar, stilinizin kilit parçası olarak yerini almaya hazırlanıyor. Evinizden şehrin sokaklarına doğru size eşlik edecek tasarımlar, dengeli duruşuyla zamansız olduğu kadar feminen bir seçki sunuyor.


Şehrin romantik silüetini destekleyen yağmurlu günlere karşı, bu sezon mutlaka gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz bucket şapkalar modern olduğu kadar estetik tavra bürünüyor. Dışarıya adım atarken size eşlik edecek sıcacık bir kahve ve kombininize tamamlayıcı etki katacak yumuşacık atkılar, mevsimin değişen soğuk havalarına karşı koruyucu görevini yerine getiriyor.


Mevsimin tonlarına bürünen yeşil ve krokodil desenli çizmeler, trençkot veya paltolar ile güçlü bir ittifaka giriyor. Şık olduğu kadar konfordan uzaklaşmayan botlarsa tüylü ve su geçirmeyen detaylarıyla sizi gün boyu sıcacık tutmaya hazır. Düşen yapraklar eşliğinde outdoor spor rutininizde favori parçanız olacak ve ısıyı sıcak dokusuyla destekleyecek yeni nesil atkılar ve eldivenler klasik görünümünden sıyrılarak stilinizin yeni joker parçası oluyor.


Konforlu stilinizin anahtar parçalarını yansıtan Ipekyol Sonbahar-Kış 2020-2021 Aksesuar Koleksiyonu, mevsimin tonlarına bürünen kahverengi, camel, parlak gold’lar, hardal sarıları ve siyahların etkisiyle bir araya geliyor. Sezonun beklenmedik renklerinden yeşiller, maviler ve turuncular ise renkli bir bakış açısı katıyor.


Evinizde veya dışarıda… Her nerede bulunuyorsanız şehrin kendine ait hikayesine eşlik etmeye hazırlanan Ipekyol-Sonbahar Kış 2020-2021 Aksesuar Koleksiyonu, feminen tasarımları modern silüetlerle buluşturarak stilinize ilham vermeye hazırlanıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi