Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Göz Alıcı Altın Düğün Setleri ve Şık Modeller

Gelinlerin en mutlu gününde güzelliklerine güzellik katacak birbirinden şık ve değerli altın düğün setleri göz kamaştırıyor. Altın üzerinde ...

Göz Alıcı Altın Düğün Setleri ve Şık Modeller

Gelinlerin en mutlu gününde güzelliklerine güzellik katacak birbirinden şık ve değerli altın düğün setleri göz kamaştırıyor. Altın üzerinde yarı değerli, çarpıcı taşlarla bezenmiş setler, ikili ya da üçlü olarak tasarlanıyor. 


Kolye ve küpeden oluşan daha sade ikili setlerin yanı sıra kolye, küpe ve bileklikten oluşan üçlü setler de özellikle tercih ediliyor. Birbirleriyle mükemmel uyumu yakalayan düğün setleri, değişik tasarımları ile de dikkat çekiyor. Damat ya da ailesi tarafından hediye edilen altın düğün seti gelinlerin üzerinde göz kamaştırıcı bir etki yaratırken kıymetli bir hediye olarak sunuluyor. Birbirinden çarpıcı ve zarif düğün setlerini bu sayfada inceleyebilir, kendiniz için en uygun olanı tercih edebilirsiniz.


Evleneceğiniz zaman eşinize unutulmayacak bir düğün hediyesi olarak sunabileceğiniz altın setler arasından bütçenize ve zevkinize en uygun olanlarını seçebilirsiniz. Hem göz alıcı hem de estetik tasarımlarıyla dikkat çeken altın setler, sevdiklerinizi mutlu etmenin en anlamlı ve en kolay yolu olacak. 


Altının en ışıltılı halini dışarıya yansıtabilen farklı seçeneklerin yer aldığı Altınbaş koleksiyonlarındaki altın setleri düğün ya da nişan gibi özel günlerde hediye olarak sevdiklerinize sunabilirsiniz.


Yeni trendlerin ışığında tasarlanan altın setler modern tasarım ayrıntılarının da yer aldığı altın setler arasındadır. Etnik motiflerin, geleneksel tasarımların ve alternatif tasarımların yer aldığı altın set koleksiyonunda neredeyse bütün düğün konseptlerine uyumlu olabilecek altın set modelleri yer almaktadır.


Altının sadeliğini ve ışıltısını kıyafetleriniz ve gelinliğiniz ile birlikte harmanlayan altın setlerin göz kamaştırıcı etkisini sizler de Altınbaş güvencesi ile üzerinizde hissedebilirsiniz. Farklı gelinlik modelleri ile muhteşem bir uyum yakalayabileceğiniz altın setleri dilerseniz davetli olduğunuz nikah, nişan, düğün ve diğer özel anlar için de tercih edebilirsiniz.


Dikkat çekici ve stilinizi vurgulayan altın setler ile şık ve gösterişli bir tarz ortaya çıkarabilirsiniz. Gelinliğiniz ya da kıyafetleriniz ile uyumlu olarak kullanabileceğiniz altın set modellerine göz atarak sizler de kendiniz ya da sevdikleriniz için bir ömür boyu kullanılabilecek en özel altın seti modellerine sahip olabilirsiniz.


Göz Alıcı Altın Düğün Setleri ve Şık Modeller


Düğün heyecanınızın göz bebekleri olan ışıltılı düğün seti modelleri her tür zevke uygun tasarımlara sahip. Pırlanta, altın ve inci gibi değerli taşlardan oluşan düğün seti modelleri aşkınızın heyecanını yansıtacak kadar göz alıcı ve büyüleyici. 


Düğün günü için oldukça göz alıcı şekilde tasarım ve çizgilere sahip düğün seti modelleri, düğününüz dışında da rahatlıkla kullanabileceğiniz kadar kullanışlı. Abartıdan ve basitlikten uzak şıklık tanımıyla dilediğiniz her zaman stilinizi gösterebilirsiniz. Altınbaş farkıyla sizlere sunulan eşsiz düğün seti modelleriyle ışıldayın.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi