Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Adını doğadan alan beş eşsiz koleksiyon

Tasarımcı Betina Demişulam tarafından yaratılan Türk tasarım markası MON REVE FUNDAMENTALS2021 teması altında ilhamı gibi adını da doğadan a...

Adını da doğadan alan beş eşsiz koleksiyon

Tasarımcı Betina Demişulam tarafından yaratılan Türk tasarım markası MON REVE FUNDAMENTALS2021 teması altında ilhamı gibi adını da doğadan alan beş eşsiz koleksiyon sunuyor.

MON REVE FUNDAMENTALS2021 : Air, Earth, Fire, Water ve Wind



Her bir parçası el işçiliği ile üretilen MON REVE FUNDAMENTALS2021; Air, Earth, Fire, Water ve Wind adlı beş ayrı koleksiyondan oluşuyor. Tasarımcısı Betina Demişulam için hayatı her yönüyle kabullenişi, yaşamı, doğayı ve aslımızın değerini hatırlatan MON REVE FUNDAMENTALS2021 koleksiyonu doğaya saygı niteliği taşıyor.


MON REVE FUNDAMENTALS Adını Doğadan Alan Koleksiyon


Air koleksiyonu, zarif inci ile güçlü oniks taşının uyumlu birlikteliği ile iki insan arasındaki aşkı simgeliyor. Gökyüzünün sınırlarını zorlayan etkileyici tasarımları ile koleksiyonda olumlu enerjisiyle beyaz ve her tarzla uyumlu siyah öne çıkıyor.


Earth koleksiyonu, ilhamını en temel, en dip duyguyla üretmekten ve doğmaktan alıyor. Mercan, red jasper ve karnelyan taşı ile bezeli zarif ve rafine tasarımlarda toprak tonları ve canlı kırmızılar göz dolduruyor.


MON REVE’in imzası sayılan zincir ve charmlar Fire koleksiyonu’nda yer alıyor. Koleksiyondaki özgün charmlar, altın kaplama pirinç zincirlerle kullanılarak farklı stillere uyarlanabiliyor. Tasarımlardaki zincirler, kırılması gereken ön yargıları, başarmak için risk almayı ve denemekten korkmamayı simgeliyor.


Water koleksiyonu saflık, dinginlik ve akışı simgeleyen Apetit taşının etkileyici kullanımı ile dikkat çekiyor.Koleksiyonda okyanusların her ton mavisi büyüleyici tasarımlarla sergileniyor.


Wind koleksiyonu rüzgarın taşıdığı gücü tasarımlardaki yeşil ve mavi renkli taşların kuvvetli enerjisiyle yansıtıyor. Eski Mısır’da takı ve objelerde güç taşı olarak kullanılan malahit ve lapis’in yer aldığı parçalar koleksiyonda öne çıkıyor.


Adını da doğadan alan beş eşsiz koleksiyon


Sembollerin Gücü


Hayatta esas sürprizlerin detaylarda saklı olduğuna inanan Betina Demişulam tarafından MON REVE FUNDAMENTALS2021’de semboller cömertçe kullanılıyor. Güçlü semboller arasında yer alan kalbin kullanımı, tasarımlarda sevgiyi ifade ediyor. Yeni sezonda farklı boyutlarda, farklı renk ve modellerdeki göz figürleri, hayatın gözlerimizle gördüğümüzden daha fazlası olduğunu ve kişisel bilgeliğimizdeki artışı sembolize ediyor. Cesur duruşuyla fark yaratan MON REVE tasarımlarında gücü simgeleyen kılıç ise her kadının içindeki savaşçı ruha vurgu yapıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe