Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güçlü kadınlara özgün tasarımlar

Çağdaş triko markası KNITSS’in özgün tasarımları,  güçlü kadınların ilhamıyla hayat buluyor. KNITSS Sonbahar/Kış ‘’POWERFUL ALLURE’’ koleksi...

Güçlü kadınlara özgün tasarımlar

Çağdaş triko markası KNITSS’in özgün tasarımları, güçlü kadınların ilhamıyla hayat buluyor.


KNITSS Sonbahar/Kış ‘’POWERFUL ALLURE’’ koleksiyonu, dün ile bugünü ortak noktada buluşturan tasarımlarıyla stiline güvenen kadınların tarzını simgeliyor. Kendi ayakları üzerinden duran kadınların tarzını yansıtan KNITSS, tempolu ve yoğun iş yaşantısı için gün boyu konfor sağlayan, gündüzden geceye uyarlanabilen tasarımları ile özgün bir koleksiyon sunuyor.


KNITSS Sonbahar/Kış koleksiyonu içerisinde bulundurduğu haki, ekru, siyah ve turuncu tonları ile birbirinden şık ve tamamlayıcı parçalarla kış stilinizle bütünleşiyor. Klasik görünümden uzak KNITSS blazer ceketler hem jean, hem de KNITSS’in jakarlı pantolonlarıyla özgürce kombinlenebiliyor. %100 İtalyan merino yününden tasarlanan zamansız balıkçı yaka triko üstler ise midi boy eteklerle kombinlenerek hem özgün hem rahat bir stil sunuyor. 


İş hayatınıza casual şıklık katan KNITSS kazaklar, aynı zamanda kaşmir yün karışımlı olmasıyla vücut sıcaklığını koruyarak terlemenin önüne geçiyor. İş hayatı, davetler, yemekler, özel buluşmalar ve hafta sonu günlerinin vazgeçilmezi KNITSS imzası triko elbiseler kış gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak.


Zamansız bir kış stilinin anahtarı olan KNITSS, gerçek süet ve triko kombinli botlarıyla özgün stil vaad ediyor. Yumuşak, kırışmayan kumaş yapısı, birinci sınıf işçiliği ve non-iron özelliğiyle dikkat çeken gömlek modelleri ise günü rahat ve konforlu geçirmenizi sağlıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe