Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kendi yolculuk hikayesini yazan kadınlar için

Var olan ve bu yolda üreterek çoğalan kadınlara eşlik etmesi için mükemmel el işçiliğini pratiklik ve fonksiyonellikle buluşturan VUQU, 6 öz...

KENDİ YOLCULUK HİKAYESİNİ YAZAN KADINLAR İÇİN

Var olan ve bu yolda üreterek çoğalan kadınlara eşlik etmesi için mükemmel el işçiliğini pratiklik ve fonksiyonellikle buluşturan VUQU, 6 özel koleksiyonla sunuldu.


Kendi yolculuk hikayelerini yazan iki girişimci kadın tarafından hareket eden, gününü bir çok işe adayan, hayatı bir yolculuk gibi deneyimlemeye inanan ve bu yolculukta ihtiyacı olanları heybesinde taşıyan, kendine iyi gelecek olanı seçmeye özen gösteren kadınlar için tasarlanan VuQu, ilhamını olmak, gerçekleşmek anlamına gelen vuku bulmaktan alıyor.


Eda Topbaş ve Fazıla Topbaş tarafından kurulan marka, kullanım pratikliği ve fonksiyonelliğini tamamı Türk el işçiliği yüksek deri üretimiyle birleştirerek uzun ömürlü, zamansız bir stil vaad ediyor. VUQU, dokunmanın önemini biliyor, o nedenle her dokunuşta bu özeni ve güveni hissettirecek malzemeler seçiyor. 


Her bir dikiş, her bir detay ve parçanın titizlikle tasarlandığı 6 koleksiyon ile marka lansmanını yapan VuQu, barındırdığı detayların bir araya getirdiği sofistike tasarımlarla, kendi yolculuk hikâyesini yazan kadınların yol arkadaşı olmak için doğdu.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi