Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Columbia Black Dot ile Sıcaklık Deneyimi!

Macera tutkunlarını güvenle koruyan Columbia, ödüllü sıcak tutma teknolojilerinin en yenisi Omni-Heat Black Dot ile akıllı sıcaklık deneyimi...

Columbia Black Dot ile Devrim Yaratan Sıcaklık Deneyimi!

Macera tutkunlarını güvenle koruyan Columbia, ödüllü sıcak tutma teknolojilerinin en yenisi Omni-Heat Black Dot ile akıllı sıcaklık deneyimini en üst seviyeye çıkarıyor!


Soğuk havalarda ısı mıknatısı görevi gören yeni Black Dot montlarla tanışın! Macera tutkunlarını güvenle koruyan Columbia’nın Black Dot montları sağlam yalıtımı ile hava soğuduğunda da sizi sıcak tutmaya devam ediyor.


Üstün teknolojileriyle açık hava aktivitelerini keyifli hale getiren Columbia’nın Black Dot kumaş teknolojisi montun dış yüzeyindeki çok katmanlı siyah noktaları sayesinde güneş ısısını kendine çekiyor ve içeri hapsediyor. Mucizevi hafifliği ve suya dayanıklılığının yanı sıra, kapüşon ve manşetleri ile Black Dot Montlar katlandığında kendi yan cebine bile sığarak konfordan da ödün vermiyor.


Yeni Omni-Heat Black Dot erkek ve kadın montları, Columbia’nın bu kış soğukla mücadele için ürettiği şu ana kadarki en gelişmiş çözüm olma özelliğini taşıyor.


Columbia Black Dot ile Devrim Yaratan Sıcaklık Deneyimi!


Giysi ve ayakkabıda inovasyona öncülük eden Columbia Sportswear, soğuktan korumak için tasarlanmış, outdoor sektörünün ilk dış sıcaklık kalkanı yeni Omni-Heat teknolojileri ile dışarıdaki uzun günlerde bile maksimum konfor ve sıcaklık sağlıyor. Şehrin içi, doğa yürüyüşü, kamp ya da kayak ve snowboard… Üstün fonksiyonellik sunan Columbia teknolojileri tüm outdoor aktivitelerinizde konforlu ve sıcak kalmanızı sağlıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe