Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

'Bad Bear' seni kendi doğanla tanıştırıyor

Yenilikçi ve ilham veren tasarımlarını ürünlerine yansıtarak aykırı dilini oluşturan Bad Bear, “tarz” kelimesine yeni anlam katmayı başarıyo...

'Bad Bear' seni kendi doğanla tanıştırıyor

Yenilikçi ve ilham veren tasarımlarını ürünlerine yansıtarak aykırı dilini oluşturan Bad Bear, “tarz” kelimesine yeni anlam katmayı başarıyor.


Kurulduğu 2012 yılından bu yana yenilikçi vizyonu ve alışılmışın dışında koleksiyonları ile kısa sürede sokak giyiminin vazgeçilmez markası olan “Bad Bear”, kuruluş amacından taviz vermeden ürettiği ürünleriyle sıradanlıktan uzak bir tarz arayanların adresi oluyor. Öze ve içgüdülere hitap eden tasarımlarıyla sokak giyiminin tüm çizgilerini ilgi çeken bir tarzla sunan “Bad Bear”, tarzına önem verenleri de buluşturmayı başarıyor.


Sokak modasının kendine has, hırçın ve meydan okuyan özelliklerini ürünlerinin tasarımıyla yansıtan “Bad Bear”, yeni trendleri özgün bir tarzla sunan markaları tercih edenlerin de ilk sırasında yer alıyor. “Bad Bear” bunun yanı sıra yaşanılan şehrin sokaklarını yansıtmayı başaran anlayışıyla ruhundan dışarı çıkmak için can atan ve asi yanlarını giydiği ürünlerle yansıtanlar için de sınırların ötesine atılan adımın tamamlayıcısı görevini görüyor.


Herkesin ruhunu özgürleştirmeye davet ederek “Meydan okumaya giydiğin şeyle başla!” diyen Bad Bear, tarzıyla öne çıkmak isteyenleri doğasıyla buluşturuyor ve aynı çatı altında toplanmaya çağırıyor.


'Bad Bear' seni kendi doğanla tanıştırıyor


Kulübe Hoş Geldin!


Herkes seni nasıl görmek istiyorsa öyle giyindin, nasıl davranmanı istiyorsa öyle davrandın, iyi çocuk imajının arkasına saklanıp kendi doğana sırt çevirdin... Şimdi özüne, doğana ve içgüdülerine dönüş zamanı! İçindeki "kötü" çocuğa 'Merhaba' de... Doğana sırt çevirme, içindeki asi ruha ihanet etme! Sen; doğaya meydan okuyan, ruhu özgür ve asi, özel bir parçasın... Sen "kötü"sün! Sen tam bir Bad Bear’sın! Sokaklara meydan okumaya, doğana dönmeye Bad Bear’ınla başla! Şehrin tüm "kötü" çocukları... Kulübe hoş geldiniz!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi