Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni yıl ışıltısıyla yarışan tasarımlar

Türkiye’nin en çok takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında buluşturan Gizia Gate, kış sezonunda da en gözde parçala...

Yeni yıl ışıltısıyla yarışan tasarımlar

Türkiye’nin en çok takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında buluşturan Gizia Gate, kış sezonunda da en gözde parçaları moda severlerin beğenisine sunuyor. Yeni yıla geri sayım hızlanırken, kutlamalarda şıklığından taviz vermek istemeyen cesur ve özgür kadınlar için tasarlanan her bir parça mevsim tonlarında, kışa özel kumaş ve iddialı tasarımlarıyla sezon trendlerini yansıtıyor. Sevdiklerine şık ve heyecan verici yeni yıl hediyesi arayışında olanlar için birçok seçeneğin yer aldığı Gizia Gate’de, Özgür Masur, Özlem Süer, Mehtap Elaidi ve Özlem Kaya ile yüz üzerinde tasarımcının koleksiyonları sizleri bekliyor.


Özlem Süer’in Triyanda adını verdiği koleksiyonda stiller, dokular ve formlar arası zıtlık ilişkileri, post pandemik dünyanın zıtlıklar içerisinde kendini konumlandırma arayışından yola çıkıyor. Süer, koleksiyonda farklı kumaşları siyah, beyaz, gri, gold ve bakır gibi renklerle yorumluyor. Mehtap Elaidi, koleksiyonundaki tüm desenleri organik kotonlara basarken, eski sezondan elde kalmış kumaşları da koleksiyona dahil ederek koleksiyonun %80’ini sürdürülebilir kumaşlardan oluşturdu. Kırmızı, yeşil, mavi ve bej tonlarından oluşan renk paleti ve bolca kullanılan beyaz poplinler öne çıkıyor. Özlem Süer ve Mehtap Elaidi’nin bu koleksiyonlarından arzu ettiğiniz parçalar Gizia Gate mağazalarından ön sipariş ile temin edilebiliyor.


Yeni yıl ışıltısıyla yarışan tasarımlar

Özgür Masur’un 24 parçadan oluşan koleksiyonunda kabarık etekler, uçuşan silüetler, drapeli kesimlerin maksimize edildiği formlar öne çıkıyor. Silver dokular, ışıldayan kumaşlar koleksiyonun temelini oluştururyor. Özlem Kaya’nın koleksiyonunda ise geniş omuzlarıyla, kendisine iki beden büyük oversize look’ların içinde bile özgüveni yüksek, hayata karşı tek başına duran kadınların hikayesini görüyoruz. Koleksiyonda bej, pudra, siyah, lacivert, beyaz ve yeşil renkler hakim. Özlem Kaya günümüz sokak modasından ve trendlerinden kopmayan dinamik, cesur ve özgüvenli bir silüet yaratıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe