Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gelecek nesle ilham veren koleksiyon

adidas ve ünlü top model Karlie Kloss, yeni neslin performans ihtiyaçlarını karşılayan, genç kadınlara aktif yaşamın gücünden yararlanmaları...

Gelecek nesle ilham veren koleksiyon


adidas ve ünlü top model Karlie Kloss, yeni neslin performans ihtiyaçlarını karşılayan, genç kadınlara aktif yaşamın gücünden yararlanmaları için ilham veren ilk spor giyim koleksiyonu için bir araya geldi.


adidas, yoÄŸun, teknoloji odaklı bir dünyada sporun genç kadınlara sunabileceÄŸi gücü ve topluluk duygusunu paylaÅŸan yeni bir giyim koleksiyonu oluÅŸturmak için uzun süredir iÅŸbirliÄŸi devam eden Karlie Kloss ile güçlerini birleÅŸtirdi. adidas x Karlie Kloss Ä°lkbahar/Yaz ‘21 koleksiyonu, temel yüksek performanslı antrenman bra’ları ve taytlarından, çeÅŸitli yeni nesil aktif yaÅŸam tarzlarını desteklemek için tasarlanmış trendlerden ilham alan sokak giyimi parçalarına kadar çok yönlü bir spor giyim yelpazesine sahip. Karlie, geliÅŸen temel unsurların canlı serisini oluÅŸturmak ve küratörlüğünü yapmak için adidas Tasarım BaÅŸkan Yardımcısı Jo Aberg ile yakın bir ÅŸekilde çalıştı.


Karlie’nin spor, koÅŸu sevgisi ve deneyimlerinden ilham alan koleksiyon, tasarımıyla çok yönlülüğü vurgularken turuncunun baskın olduÄŸu renk paletiyle ‘gençliÄŸi yansıtan’ dinamik ve eÄŸlenceli temel parçalar sunuyor. Optimum performans ve rahatlık için tasarlanan koleksiyon, sporcuları hareket ederken kuru hissetmelerini saÄŸlamak için adidas'ın AEROREADY kumaÅŸ teknolojisini barındırıyor.

 

Gelecek nesle ilham veren koleksiyon

Adidas x Karlie Kloss koleksiyonu, stil ve performansın harmanlanmasına ek olarak, gezegeni derinden önemseyen yeni nesiller için daha sürdürülebilir hale getirildi. Koleksiyonda, adidas ve Karlie’nin plastik atıkları en aza indirmeye yönelik ortak tutkusunun bir parçası olarak, kısmen Parley Ocean Plastic ile yapılan yüksek performanslı geri dönüştürülmüş bir malzeme olan PRIMEBLUE ve yüksek performanslı geri dönüştürülmüş malzeme PRIMEGREEN kullanılıyor. 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe