Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Defacto’yu yürekten alkışlıyorum

Yazan: Sevda Köyüstü İnstagram :   Medullamax    - 79sevdalinka Projenin amacı , meslek liselerinin Moda Tasarımım bölümünde okuyan kız ...

Defacto’yu yürekten alkışlıyorum

Yazan: Sevda Köyüstü

İnstagram :  Medullamax   - 79sevdalinka


Projenin amacı, meslek liselerinin Moda Tasarımım bölümünde okuyan kız öğrencilerin kumaş ihtiyacını karşılamak.


Proje, 26 ilde 50 meslek lisesinin tasarım bölümlerinde okuyan kız öğrencilerle devam etmekte.  Proje kapsamında hazırlanan tüm ürünler, hocaların ve öğrencilerin yaptıkları tasarımlardan oluşuyor.


Ürünler şimdilik sadece 2 Defacto mağazasında satışa sunuluyor. Bunlar; İstanbul Levent’teki Özdilek Avm Defacto mağazası ve Edremit Novada Avm’de bulunan Defacto mağazası.


Bu mağazalardaki satıştan elde edilen gelirler, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı KAÇUV’a bağışlanmakta.


Defacto’nun  bu güzel projesi hem meslek lisesi kız öğrencilerinin gelişimini sağlamayı hem de elde edilen gelirle bir sosyal yardım vakfını fonlamayı sağlarken bu iyilik zincirine dolaylı yoldan Defacto çalışanlarını ve müşterilerini de dahil ederek pek çok güzelliği birlikte sunmuş oluyor.


Okul, özel sektör, sosyal yardım vakfı, mağaza çalışanı ve müşteriyi bir arada buluşturan tek sosyal sorumluluk projesi olan bu güzel projenin, başka sosyal sorumluluk projelerine örnek olmasını dilerim.


Defacto’yu yürekten alkışlıyorum

Keşke böylesine güzel sosyal sorumluluk projeleri daha çok gerçekleşse ve herkes sosyal sorumluluk konusunda daha bilinçli olsa. Sosyal sorumluluk konusu, ilköğretimden yükseköğretime dek eğitimin her seviyesinde müfredatın önemli bir parçası olsa ve toplumda bir farkındalık gelişse.


Ben bu yazıyı, bu güzel projeden daha çok insanı haberdar etmek, mümkünse insanlardan destek görmesini sağlamak ve başka projelere ilham olmasını sağlamak için yazdım. Dilerim güzel şeylere vesile olur🙏🏻


 “Kalpleri güzel insanlar her zaman kazanır” mottosuyla tamamlamak istediğim bu yazının güzelliklere vesile olması dileğiyle 🙏🏻


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi