Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tesettür Giyim Kurtarıcısı Yelekler

Tesettür giyim ürünleri birçok farklı kategoride ürün içerebilmektedir. Bu ürün gruplarından birisi de yeleklerdir. Yelekler gerek kullanım ...

Tesettür Giyim Kurtarıcısı Yelekler

Tesettür giyim ürünleri birçok farklı kategoride ürün içerebilmektedir. Bu ürün gruplarından birisi de yeleklerdir. Yelekler gerek kullanım kolaylığı gerekse güzel kombinler oluşturmaları sebebiyle birçok kadının tercihidir. Bu yüzden farklı birçok modeline ulaşmak mümkün. Çok fazla tercih edilen bu ürünlerden çeşitli modelleri temin ederek siz de harika kombinler yapabilirsiniz. Modelleri inceledikten sonra giyeceğiniz tunik veya üst giyim ürününe göre yelek seçimi yapabilirsiniz. Bu sayede hem kombininiz daha şık olacak hem de kullanım kolaylığı sayesinde rahat edeceksiniz.


Yelek Modelleri Nelerdir?

Yelek modelleri incelendiğinde tesettür giyim alanında birçok farklı modelin olduğu göze çarpacaktır. Bunlar ise şu şekilde sıralanabilir:


  •      Şişme yelekler
  •      Kapüşonlu Yelekler
  •      Kürklü süet yelekler
  •      Salaş ve triko kumaşlı yelekler
  •      Çıtçıtlı şişme yelekler
  •      Fermuarlı ve dikiş detaylı yelekler.

Bu modellerden ilki olan şişme yelekler bu kategoride en çok tercih edilen ürünlerdendir. Neredeyse her tesettürlü kadının dolabında mutlaka bu ürün türünden bulunur. Tesettür giyim ürünleri içinde çok sık tercih edilen şişme yelekler kullanım kolaylığı sağlıyor. Fermuarlı yapısı sayesinde giy çık şeklinde bir ürün olması bu modeli tercih sebebi yapıyor. Bir diğer avantajı ise iç yapısıdır. Şişme yelekler, yelek altında ince gömlek dahi giyinse kalın yapısı sayesinde vücudunuzun üşümesini engelleyecektir. İkinci model ise kapüşonlu olan yeleklerdir. Bunlar şişme veya düz yapıda olabilir. Bu yelekler yağmurlu havalarda eşarp veya başörtüsünün ıslanmaması için doğru seçim olabilir. Ayrıca kapüşon, yeleğe güzel bir görünüm kazandırmaktadır. Kürklü süet yelekler ise boyun bölgesinde kürk detayı içermektedir. Genel olarak ev ortamında veya özel günlerde kullanıma uygun olan bu yelekler gömlek ile harika kombin olacaktır. Salaş kumaşa sahip olan yelekler ise genel olarak spor giyim tarzını tercih edenler için idealdir. Çıtçıtlı ve fermuarlı olan modellerde ise kullanım isteğinize göre seçim yapabilirsiniz.


Yelek ile Nasıl Kombin Yapılır?

Yelek ilke kombin yapmanın basit birkaç yolu vardır. Tesettür giyim ürünlerini tercih ederken kombin yapacaklara en iyi dost olan yelek modelleri neredeyse tüm üst giyim ürünleri ile uyumlu olabilir. Özellikle gömlek tarzı ürünler ile sıklıkla tercih edilebilir. Kazak, triko veya tunik ile yelek kombini yapabilirsiniz. Yelek renginizle üst giyim ürününüzün aynı renk olması kombininiz daha şık yapacaktır. Siyah yelek, siyah tunik ve kot pantolon kombini ile siz de harika bir yelek kombini yapabilirsiniz. Ya da kahverengi ve siyahın uyumunu kullanarak yelek tercihinizi kahverengiden yana kullanabilirsiniz.


https://modamesra.com/tesettur-giyim/


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi