Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yenilikçi ruh ile sokak modasının önderi

Ürünlerine yansıyan özgür, asi ve yenilikçi ruh ile sokak modasının önderi olan Bad Bear, marka öyküsüyle de aykırılığını yansıtmayı başarıy...

Yenilikçi ruh ile sokak modasının önderi

Ürünlerine yansıyan özgür, asi ve yenilikçi ruh ile sokak modasının önderi olan Bad Bear, marka öyküsüyle de aykırılığını yansıtmayı başarıyor.

Kurulduğu 2012 yılından bu yana alışılmışın dışında koleksiyonları, sıra dışı tasarımları ve her tarza hitap eden ürün yelpazesi ile kalıpları yıkan Bad Bear, marka öyküsüyle de farkını ortaya koymayı başarıyor. 

Tarzını yansıtmayı seven ve sokak modası çatısı altında toplanmak isteyenlerin ilk tercihi olan Bad Bear’ın marka öyküsü, kendi özüne dönmek isteyenler için de ilham kaynağı oluyor.

Günümüz insanının sabahtan akşama dek süregelen monoton yaşamına bir tepki olarak sınırların aşılmasıyla doğan Bad Bear’ın marka öyküsü, inanmış olduğu değerlere göre şekillendi. Gün içindeki standart kalıplar içinde kendi özgünlüğünü, asiliğini, yaratıcılığını ve heyecanını kaybeden kişinin kurtarıcısı olarak çarpıcı bir marka öyküsüyle ilk adımlarını atan Bad Bear, ilk günden bu yana kalıpları yıkmaya çağıran anlayışından ödün vermeden hizmetini sürdürüyor. 

Yenilikçi ruh ile sokak modasının önderi

Hayatın sıkıcı yanlarını geri plana itmeye; eğlenceli ve tahmin edilemez yanlarının da peşinden gitmeye davet eden Bad Bear, bedene sıkışıp kalmış ruhun içindeki kötü ve asi yanı da marka öyküsüyle birlikte dışarı çıkarmaya davet ediyor. Herkesin nasıl görmek ve davranılmasını istediği düşüncesine sırt çevirmeyi ve kişinin kendi doğasına dönmeyi teşvik eden markanın Sen “kötü”sün! Sen tam bir Bad Bear’sın! cümlesi de kullanıcısını kulübe çağırıyor. 

Marka öyküsünü basit bir anlayıştan çıkararak kuruluş felsefesiyle birleştiren ve ilk günkü heyecanını her gün giderek artan bir coşkuyla sunan Bad Bear, suskunlar içinde haykıran olmaya davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi