Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2021 kışında trikolar şıklık yarışında

Kumaşlarında kullandığı inovatif çözümler ve ince düşünülmüş tasarım detayları ile moda tarihinde iz bırakan Brooks Brothers; kışa triko kaz...

2021 kışında trikolar şıklık yarışında

Kumaşlarında kullandığı inovatif çözümler ve ince düşünülmüş tasarım detayları ile moda tarihinde iz bırakan Brooks Brothers; kışa triko kazak ve hırkaları ile damgasını vuruyor. 

Kışın, klasik, spor ve casual tüm giyim türlerinin kat kat giyim sanatı ile harmanlayan en önemli tamamlayıcı parçası olan kazak ve hırkalar markanın yeni koleksiyonunda çok sayıda renk ve model seçeneği ile iddiasını koruyor.

Hızla değişen moda trendlerine göre tasarımsal boyutları şekil değiştirse de uzun ömürlü kullanım alanıyla kazak ve hırkalar herkes tarafından, her dönem tutkuyla kullanılıyor. Gerek sıcak tutması, gerek klasik parçalar ile kombin yapılarak kullanılması ile yoğun olarak tercih edilen kazaklar hazır giyim sektörünün 202 yıllık usta markası Brooks Brothers’ ta modern bir şekilde yeniden yorumlanıyor. Brooks Brothers’ın Kış Koleksiyonu’nda yer alan çok sayıda renk ve desen seçeneği ile trikolar yün veya kaşmir dokularıyla, soğuk havalarda maksimum sıcaklık sağlıyor.  

Brooks Brothers Atkı, Bere, Eldiven Şıklığı ile Soğuk Havalara Meydan Okuyor

Amerikan stilinde ve kumaşlarında sunduğu kalite ile giyim sektörünün öncülerinden, Brooks Brothers; Kış Koleksiyonu için atkı, bere ve eldiven gibi aksesuarları modern bakış açısıyla yeniden yorumladı. Dış giyimin önemli tamamlayıcılarından olan aksesuarlar renk uyumları ile göz doldururken, trend görünümleri ile şıklığı taçlandırıyor. 

Trikolarında olduğu gibi aksesuarlarında da yün veya kaşmir kullanan Brooks Brothers bu özel koleksiyonu ile soğuk havalara karşı maksimum performanslı, şık ve yüksek kaliteli öneriler sunuyor. Kombininizi ustalıkla tamamlayan aksesuarlarla birlikte kış sezonunda atkı, bere ve eldiven şıklığı zirveye ulaşıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi