Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

7 Zeytin 1 İncir Kürü Nedir Nasıl Yapılır?

7 zeytin 1 incir kürü özellikle son dönemlerde adından sıkça bahsettirmeye başladı. Bir çok insan bu iki ürünün mucizevi bir şekilde zayıfla...

7 Zeytin 1 İncir Kürü Nedir Nasıl Yapılır?

7 zeytin 1 incir kürü özellikle son dönemlerde adından sıkça bahsettirmeye başladı. Bir çok insan bu iki ürünün mucizevi bir şekilde zayıflattığına tanık olduğunu söylüyor. Peki 7 zeytin 1 incir diyeti nasıl yapılır? faydaları nelerdir? gelin inceleyelim.
 
7 Zeytin 1 İncir Kürü Nedir Nasıl Yapılır?



7 Zeytin 1 İncir Kürü Nasıl Uygulanır?

Kuru incir özellikle diyet listelerinde ara öğünlerde sıkça tok tutması sebebiyle verilen bir üründür diyebiliriz. Sabah aç karnına ve gece uyumadan önce yedi zeytin ve bir inciri yemeniz gerekiyor. Ardından bir bardak su içmeyi de unutmayınız. Bu rutini 21 gün boyunca ara vermeden uygulamanız gerekmektedir. Sizler için hazırlamış olduğumuz kısa sürede hızlı kilo verdiren diyet listelerine göz atarak, kendinize en uygun olanı seçeceğiniz diyet yazılarımıza ulaşmak için tıklayınız.

Kuranda Geçen 7 Zeytin 1 İncir

7 zeytin 1 incir yemeyi japon bilim insanları da yapılan araştırmalarla onay vermiş durumda. Fakat bu iki besinin çok daha eskilere dayanan bir hikmeti var diyebiliriz. Kuran'da geçmesi, özellikle Ramazan aylarında sıkça tüketilen bu iki ürün kutsal ve beden için faydalıdır. “İncire, zeytine, Tûr-i Sinâ’ya ve şu emin beldeye (Mekke’ye) yemin ederim ki gerçekten biz insanı en güzel şekilde yarattık.” buyrulmaktadır. (Tîn 1-4)
 
7 Zeytin 1 İncir Kürü Nedir Nasıl Yapılır?

7 Zeytin 1 İncir Kürü Kullanıcı Yorumları


  • Zeynep: Kur'an da da üzerine yemin edilen iki meyvedir incir ve zeytin. Ben de şifa niyetine denemeye karar verdim. Vücuduma iyi gelmesinin yanı sıra düzenli kullanımda zayıfladığımı da gördüm.
  • Buse: Normalde çabuk acıkan biriyim. Zeytin ve incir tokluk hissine oldukça iyi geliyor. Tok oldukça yeme düzenimi de oturttum. Kısa bir sürede bu diyet sayesinde oldukça kilo verdim.
  • Esat Başaran da bu kür sayesinde 41 kilo verdiğini iddia etmektedir. Bir çok yol deneyip de zayıflayamayanlar için 21 gün süresince bu kürü denemenin bir zararı bulunmamaktadır.

Etkili diyet yöntemleri, cilt ve saç bakımları, kombinler, saç renkleri ve modelleri gibi bir çok kategorideki yazımıza göz atmak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. https://kadinev.com/

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe