Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Brooks Brothers modern kapitone yorumu

Türkiye’de ilgiyle takip edilen, Amerika’nın ünlü ve köklü markası Brooks Brothers; bir dönem moda dünyasını ele geçiren kapitone montları v...

Brooks Brothers modern kapitone yorumu

Türkiye’de ilgiyle takip edilen, Amerika’nın ünlü ve köklü markası Brooks Brothers; bir dönem moda dünyasını ele geçiren kapitone montları ve ceketleri modern dokunuÅŸlarla yorumlayarak yeniden gün yüzüne çıkarıyor. 

Brooks Brothers’ın kapitone detaylı montları renk alternatifleri, şık tasarım detayları ve konforlu kullanımı ile bu kış da kadın ve erkekler için şıklığa giden yolları aralıyor. 

Amerikan giyim tarzında baÅŸarılı tasarımları ile moda sektörüne öncü olan Brooks Brothers; kış koleksiyonunda yer alan parçalarla göz dolduruyor. Modeller arasında yoÄŸun ilgiyi her dönem tutkunu olunan kapitone montlar görüyor. 

Brooks Brothers yorumu ile en güncel formuna ulaÅŸan montlar, canlı renk seçenekleri ile görenlerin içini ısıtıyor. Kaliteli dikiÅŸ detayları, zevkli ve renkli iç astar yapısı, fermuarın yanında kullanılan düğme detayları ile estetik görünüm ve konforlu kullanım sunuyor. 

Sezonun vazgeçilmezi olan montlarda polyester kumaÅŸa, ekose desenli iç astar, yaka ve fermuar yanında kahverengi kadife kumaÅŸ eÅŸlik ediyor. Fermuarın ve düğmelerin birlikte kullanıldığı tasarımda önde ve iç astarda cep detayları yer alıyor. 

Rahat kesimi ile konfor saÄŸlayan montlar sırt kısmında yer alan cırt cırt  ile kullanıcının vücut tipine göre ayarlanarak daraltılabiliyor 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi