Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Burak Özçivit’in de favorilerinden mont ve kabanlar

Kış kendini yavaş yavaş göstermeye başladı. Burak Özçivit’in de favorilerinden olan Altınyıldız Classics’in konfor ve şıklığın ön planda old...

Burak Özçivit’in de favorilerinden mont ve kabanlar

Kış kendini yavaş yavaş göstermeye başladı. Burak Özçivit’in de favorilerinden olan Altınyıldız Classics’in konfor ve şıklığın ön planda olduğu mont ve kabanlarıyla bu sezon da modanın nabzını tutmaya ne dersiniz!

Soğukların gelişiyle birlikte öne çıkan anorak montlar, su ve soğuğu geçirmeyen formlarıyla öne çıkarken farklı stilleriyle de sezonun olmazsa olmazları arasında yerini alıyor.

Puffer olarak trendlerin başında yer alan şişme mont ve kabanlar yeni sezonda kürk detayları ile farklılaştığı sportif tarzıyla Burak Özçivit’in de favorileri arasına giriyor. Üstelik hafifliği ile üzerinizde yok hissi veren ancak soğuklara meydan okuyan “Ultra Hafif Mont” katlanıp çantasında taşınabilme özelliği ile tam yatırım yapılacak parçalar listesinde ilk sırada yer alıyor.

Burak Özçivit’in de favorilerinden mont ve kabanlar

Yeni sezonda minimal tasarımları ve renkleriyle öne çıkan diğer kabanlar ise sezondaki ton sür ton trendinin aranan parçalarından oluyor. Baştan aşağı aynı tonlarda giyinmeyi sevenlerin favorisi olacak renkli kabanlarda haki ve lacivert gibi zamansız renklerin yanı sıra bej rengi dikkat çekiyor. Kış stilinde açık renk giyme konusunda Burak Özçivit’in baştan aşağı bej ve ekru kombininden ilham alabilirsiniz.

Kışın vazgeçilmezi mont ve kabanlarla iddialı ve farklı bir stil yaratmak için Altınyıldız Classics’in yeni sezonunu keşfedin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi