Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kışın da formda kalmanız için benzersiz yöntemler

Çevrimiçi derslere katılmak veya kendi antrenmanınızı yapmak için evinizden çıkmanıza bile gerek yok; vücut ağırlığınız fazlasıyla yeterli b...

Kışın da formda kalmanız için benzersiz yöntemler

Çevrimiçi derslere katılmak veya kendi antrenmanınızı yapmak için evinizden çıkmanıza bile gerek yok; vücut ağırlığınız fazlasıyla yeterli bir “ekipman”. Spor deneyimini yükselten ve 100'den fazla spor modunu destekleyen HUAWEI WATCH GT 2 Pro ve HUAWEI FreeBuds Pro ile evde yaptığınız antrenmanlar hem eğlenceli hem de etkili olacak.

Hepimiz fiziksel aktivitenin faydalarını bilsek de özellikle kış aylarında egzersiz yapmaya başlamak zordur. HUAWEI WATCH GT 2 Pro ve HUAWEI FreeBuds Pro yardım etmek için buradalar ve belki bu kış, egzersiz yapmak eskisinden daha kolay olacak. Böylece vücudumuz daha iyi görünecek, kan basıncı düşecek ve damarlarımızda dopamin (mutluluk hormonu) akacak.

Dış mekanı küçümsemeyin

Korkutucu görünüyor ama soğuk havada dışarıda antrenman yapmak vücudunuza hizmet edebileceğiniz en iyi aktivitelerden biridir. Neden? Birincisi ve en önemlisi: Düşük sıcaklık, daha fazla kalori yakılması demektir. Vücut, termo regülasyon sürecinde sabit bir sıcaklığı korumaya çalışırken, tüm vücudu ısıtmak için çok daha fazla enerji harcar. Soğuk algınlığı konusunda endişelenmeyin, çünkü dışarıda düzenli egzersiz mükemmel bir bağışıklığı garanti eder.

Öyleyse, çekinmeden egzersizlerinize başlayabilirsiniz. HUAWEI Watch GT 2 Pro, sizi doğru yöne ve adım sayısına yönlendirmek için bilimsel olarak tasarlanmış 10'dan fazla farklı profesyonel koşu parkuru programı ile birlikte gelir.

Birçok sporcu için müzik, uygun antrenman yapmak için gereklidir. Bu yüzden, FreeBuds Pro'nuzu kulağınıza takın ve koşu hızınıza uygun yüksek kaliteli müziğin keyfini çıkarın. Başlangıç seviyesindeyseniz, yavaş ama güçlü rock veya pop ile koşu yaparak başlayabilirsiniz.

Spor salonu olmaması sorun değil

Ağırlıklara veya spor aletlerine ihtiyacınız yok. İster zayıflamak ister biraz kas yapmak isteyin: şınav, amut, tahtalar, mekik ve daha birçok temel hareket hizmetinizdedir. İhtiyacınız olan sonuçları elde etmek için bunları birleştirin. Aşağıdakiler gibi birçok program ve rutin vardır:

FBW, Full Body Workout'un kısaltmasıdır. Tek bir egzersiz seansındaki her ana kas grubunun antrenmanı anlamına gelir. Birkaç egzersiz seçin ve bunları varsayılan seri sayısında arka arkaya uygulayın. Ayrıca her egzersizi tek bir seride gerçekleştirebilir ve tüm döngüyü birkaç kez tekrarlayabilirsiniz. Her kas kullanıldığı için, yenilenme için iki güne ihtiyacınız olacaktır.

SPLIT, antrenmanların ayrı kas gruplarının ayrıldığı bir sistemdir, örneğin göğüs / triseps; sırt / pazı; ve omuzlarla bacak çalışma gibi.

HIIT, Yüksek Yoğunluklu Aralıklı Antrenman - sıkı çalışma dönemleri ile hafif efor şeklinde dinlenme anları iç içe geçme sürelerine dayalı eğitim.

HUAWEI FreeBuds Pro’nun kulak içi uyumu ve ses kalitesiyle güçlü müzikler dinleyerek motivasyonunuzu artırın. Her kulaklığa akıllıca yerleştirilmiş karmaşık bir bas tüpü, sesi daha yüksek, daha güçlü, daha sıkı ve daha etkili bir şekilde sunar.

Rahatlamak için Yoga

Bazıları yoganın fazla hafif olduğunu düşünse de vücudunuzun daha güçlü, dirençli ve esnek olmasına yardımcı olan birçok yoga sistemi vardır: Yin, Kundalini, Vinyasa, Iyengar, Hatha, Ashtanga, Bikram ve daha fazlası. Bunları araştırıp kendiniz için ideal yoga sistemini bulabilirsiniz.

Watch GT 2 Serisi’nin en yeni ve iddialı temsilcisi Watch GT 2 Pro, ilerlemenizi izlemenize ve kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak 100'den fazla egzersiz içerdiğinden size asla yarı yolda bırakmayacak.

Kışın da formda kalmanız için benzersiz yöntemler

Yoga, huzur ve sükûnet demektir. Akıllı dinamik ANC'ye sahip HUAWEI FreeBuds Pro, ortam seslerini akıllıca tanır ve daha uygun bir işitme deneyimi için gürültü engelleme modunu buna göre değiştirir, böylece dışarıdan gelen rahatsız edici sesleri egzersizleriniz sırasında duymazsınız.

Kendinizi dikkat dağıtıcı şeylerden ayırın

Kendi kendini motive etmenin birçok yolu vardır. Bazıları için online kurs ve koç işe yarayabilir. Başkaları için motivasyona yardımcı olan müzik listeleri işe yarar. Size uygun olan şey ne olursa olsun, doğrudan kulaklıktan gelen sesin sizi dış uyaranlardan soyutladığını ve antrenmana odaklanmanıza yardımcı olduğunu unutmayın.

Dahası, akıllı ses; basit ve kararlı bağlantı, ultra düşük gecikme süresi ve gürültü kontrolüne etkileyici bir yaklaşım gibi çok sayıda sınıf lideri özelliğe sahiptir.

HUAWEI Watch GT 2 Pro ile hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. HUAWEI Health uygulamasıyla, Android ve iOS dahil olmak üzere tüm spor ve sağlık parametrelerinizi herhangi bir cihazda kolayca kontrol edebilirsiniz. Kolay bir eşleştirme mekanizması, hangi sistemi desteklerse desteklesin, her cihazda HUAWEI Watch GT 2 Pro ve FreeBuds Pro'nun mükemmel özelliklerinin keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe