Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Merino yünü egzamaları iyileştiriyor

Son bilimsel araştırmaların sonucuna göre Merino yününün egzama hastalarına iyi geldiği ortaya çıktı Dünyanın en çok tanınan tekstil logosu ...

Merino yünü egzamaları iyileştiriyor

Son bilimsel araştırmaların sonucuna göre Merino yününün egzama hastalarına iyi geldiği ortaya çıktı

Dünyanın en çok tanınan tekstil logosu The Woolmark Company, Avustralya Merino yününü dünyaya tanıtma misyonunu taşıyor. Birçok bilimsel araştırmaya da destek olan The Woolmark Company, desteklediği son araştırmalar ile süper ince Merino yününün egzama hastalarını tedavi edici özelliklerini ortaya çıkardı.

Bu araştırmanın sonucunun ışığında The Woolmark Company, yünün sonsuz yararlarına dikkat çeken bir kampanya başlattı. Dünyanın en kaliteli yünü olarak bilinen Avustralya Merino yünü üreticileri birliği The Woolmark Company, bu elyafın yararları hakkında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

The Woolmark Company, bu araştırma ile tıp dilinde atopik dermatit olarak bilinen egzama hastalığı ile başa çıkmak için, ince mikronlu Merino yününün iyileştirici özelliklerini anlatmayı hedefliyor. Araştırma ayrıca tüm yünlerin kaşındıran ve dalayan olduğu anlayışının yanlış olduğunu gösterdi.

Egzama hastalığının bugüne kadar tedavisinin çok zor olduğuna dikkat çeken bilim adamları, bu hastalığın küçük çocukların neredeyse %28’inde görüldüğünü belirtiyor. Yürütülen bilimsel araştırma 17.5 mikron ve daha ince merino yününün egzamayı iyileştirdiğini kanıtlar nitelikte. Bu ince mikron yünlerle yapılan giysilerin tene yakın giyimde, 6 haftalık bir süre içerisinde iyileşme gözlemlendiği gözler önüne seriliyor.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe