Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sevginin ve özel hissetmenin en iyi ifade biçimi

Aşk verilmiş en güzel hediye olsa da yılın en duygu dolu günlerinden, aşkın en romantik zamanlarından 14 Şubat; mesafelerin uzadığı 2021’de ...

Sevginin ve özel hissetmenin en iyi ifade biçimi

Aşk verilmiş en güzel hediye olsa da yılın en duygu dolu günlerinden, aşkın en romantik zamanlarından 14 Şubat; mesafelerin uzadığı 2021’de daha da önem kazanıyor ve herkes eşini şık bir hediye ile mutlu etmek istiyor. 

Sevginin ve özel hissetmenin en iyi ifade biçimi olarak renk renk, çeşit çeşit hediyeler kendi aralarında yarışa girerken; moda sektörünün öncü markası Brooks Brothers da giyim, dış giyim, ayakkabı, aksesuar gibi zengin ürün çeşitliliği ile hediye alternatiflerini sunuyor. 

Hazır giyim sektörüne inovatif ve teknolojik çözümler katan, 203 yıllık köklü geçmişi ve deneyimleriyle modanın yapıtaşlarını oluşturan Brooks Brothers; şık, trend, yüksek kaliteli ürün gruplarıyla büyük beğeni topluyor. Özellikle Non-Iron teknoloji ile tasarlanan gömlekleri; kırışıklıklara karşı maksimum direnç gösteriyor, ütü gerektirmiyor, ultra esnek yapısıyla tüm vücut tiplerine kolaylıkla uyum sağlıyor. Maksimum performans ve konforlu kullanım alanı sunan Brooks Brothers gömlekler gördüğü yoğun ilgiyle öne çıkıyor. 

Rahat ve Sıcak Oluşuyla Spor Şıklık Moda…

Çalışma hayatının ve ofis ortamının evlere taşınması ile iş kıyafetleri de yerini sweatshirt’lere bırakıyor. Brooks Brothers; rahat kullanımı ile ön plana çıkan ve herkesin tutkunu olduğu sweattshirt’leri çok sayıda renk ve model seçeneği ile tasarlıyor. Spor şıklığın önemli unsuru olan tasarımlar evde, işte ve sporda her türlü alanda maksimum rahatlık, konfor ve sıcaklık sağlıyor. 

Aksesuarlar Yine Revaçta 

Aşkın en güzel mevsimlerinden kıştayız. En güzel, en karlı, en romantik anlarda alınabilecek en güzel hediyelerin başında yine en klasik hediyelerden atkı, bere, eldiven gibi şık tamamlayıcı aksesuar parçalar geliyor. Brooks Brothers, başarılı tasarımları, üst düzey kumaş ve iplik kalitesi ile aksesuar da şıklığı üst seviyelere taşıyor. Yün kaşmir karışımı Brooks Brothers atkı, bere, eldiven takımları bu mevsimde sevgilinizi sıcak tutacak tüm niteliklere sahip. 

Zamansız Kullanım Ömrü ile Çanta Şıklığı

Spor, casual, klasik; giyim tarzı hangi türden olursa olsun kıyafetin en özel ve önemli tamamlayıcısı hiç şüphesiz ki çantalar… Çok sayıda renk, model ve boyut seçenekleri ile her türden ihtiyaca yönelik çözümler sunan Brooks Brothers çanta ve cüzdan modelleriyle birbirinden şık alternatifler sunuyor. Suni deri çantalarda kullanılan iç astarlar dışarıdaki kaliteyi içeride de sağlayarak zengin bir görünüm sunuyor. Metal zincir askı kullanılan çantalar klasik stili sporlaştırarak genç ve dinamik görünüme ulaşıyor. 

Zarafetin Temsilcisi Fularlar 

Bir araya geldiği giyim parçalarının havasını anında değiştirerek asil ve zarif bir görünüme kavuşturan fularlar Brooks Brothers’ ta çok sayıda renk seçeneği ile yer alıyor. Özellikle desenli modeller canlı ve dinamik görünümleri ile yoğun ilgi görüyor. %100 ipek kumaştan tasarlanan fularlar aurayı etkiliyor ve tüm gözlerini üzerine çekmeyi başarıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe