Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Instagramın Türk Muhafazakar Fenomenleri

Influencer mesleği türedikten sonra sosyal medya platformunda reklam ve tanıtımlar çok hız kazandı. Muhafazakar camiada da influencerlık rüz...

Instagramın Türk Muhafazakar Fenomenleri

Influencer mesleği türedikten sonra sosyal medya platformunda reklam ve tanıtımlar çok hız kazandı. Muhafazakar camiada da influencerlık rüzgarı gerek Youtube olsun, gerekse de Instagram olsun bu iki platformda devam ediyor. Özellikle ünlü markaların hediye kuponu yada hediye göndermesi ile ürün tanıtımı olayına dayanan influencerlık sayesinde bir çok havalı kombin bizlerle buluşuyor. Sizlere bu yazımda instagram muhafazakar fenomenler ve hayatları hakkında bilgiler vereceğim.  

 

Instagramın Türk Muhafazakar Fenomenleri

  Ülkemizde son 10 yıllık süreçte tesettür giyim markaları çoğaldı, bu markaların çoğalması da haliyle güzel bir rekabeti doğurdu. İşte bu rekabetten nasiplenen de hiç şüphesiz instagramın muhafazakar fenomenleri oldu. Şimdi gelin aşağıda verilen isimleri ve kombinlerine geniş yelpazeden bakalım.  



Muhafazakar Stilist Fenomen Hülya Aslan

  Belki de daha önce Hülya Aslan ismini duymuş olabilirsiniz, nitekim kendisi ünlü bir moda danışmanı ayrıca instagram profilinde 575 bin takipçisi mevcut.  



Muhafazakar Modacı Rabia Sena Sever

  Rabia Sena Sever adını da daha önce duymuş olabilirsiniz nitekim 940 bin takipçi sayısına ulaşan belki de ilk Türk instagram muhafazkar fenomen olabilir. Güzel modacının instagramda 1500'ü aşkın gönderisi bulunmaktadır.    

   


Instagram Fenomeni Ebru Sever Türk

  Rize'de doğan güzel fenomen evlidir ve bir çocuk annesidir. Youtube ve instagram platformunda çok aktif olarak kullanmaktadır. Instagram platformunda yaklaşık 760 bin takipçisi olan 1000'den fazlada gönderisi bulunmaktadır.  


Muhafazakar Fenomen Aslı Afşaroğlu

  Muhafazakar fenomen Aslı Avşaroğlu İzmir'de yaşamaktadır ve Dokuz Eylül Üniversitesinde Psikoloji okumaktadır. Youtube kanalını çok aktif bir şekilde kullanan güzel fenomenin, Aslı Afşaroğlu kimdir linkine tıklayarak hayatı hakkında bilgi sahibi olabilir ve tüm kombinlerine ulaşabilirsiniz.  

 

Rimel Aşkına Hilal

  Son olarak genç muhafazkar fenomen Hilal hanımın sayfa ismi olan rimel aşkına youtube kanalında ve instagram hesabında yazıyı yayımladığım tarih itibari ile 447K takipçiye erişmiştir. Aşağıda verdiğim sitemden moda, makyaj, diyet, sağlık kategorilerinin yanı sıra tesettür giyim, kombinler, tiktok fenomenler gibi bir çok konuda yüzlerce yazıya ulaşabilirsiniz. Sizler için alanında uzman editörler tarafından her gün içerikler üretiyoruz.   https://www.tesetturgiyim.org/        

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi