Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vakkorama, kayak stilinin tamamlayıcısı

Heyecanlı, dinamik ve özgür ruhlu Vakkorama kış sezonunda kayak modasına yön veriyor. Teknolojik kumaşların kullanıldığı şık tasarımlar kış ...

Vakkorama, kayak stilinin tamamlayıcısı

Heyecanlı, dinamik ve özgür ruhlu Vakkorama kış sezonunda kayak modasına yön veriyor. Teknolojik kumaşların kullanıldığı şık tasarımlar kış stiline yansıyor. 

Vakkorama doğadan ilhamla; macera ve özgürlük duygusuyla doğanın gücünü hissettirmeye devam ediyor. Kış sezonunun vazgeçilmez sporu kayağa yönelik her ihtiyacın karşılık bulduğu Vakkorama; dünyaca ünlü seçkin markaların tasarımlarını kayak ve stil tutkunları ile buluşturuyor. 

Vakkorama’nın kış modasına yön veren markaları arasında yer alan AlphaTauri, fonksiyonellik ve estetiği bir araya getiriyor. AlphaTauri yenilikçi teknolojik kumaşlardan oluşan koruyucu montlar, dudun, pantolon tasarımlarıyla öne çıkıyor. Tasarımlar, hafifliğiyle hareket kabiliyeti sağlarken, su ve soğuk geçirmeyen yapısıyla ön plana çıkıyor.

Perfect Moment, retro-cool estetiğini bir adım öteye taşıyarak kadın ve erkek için ikonik kayak kıyafetleri yelpazesini geliştiriyor. Marka, kayak kıyafetleri, kayak sonrası ve lifestyle koleksiyonlarında yeni geometrik baskılar ve pastel renk paletini sunuyor. Koleksiyon, Birinci Dünya Savaşı’nda gemilerin kamuflaj için kullandığı geometrik şekillerden ilham alıyor. Toray ve PrimaLoft® eko kumaşları su geçirmez ve hava alabilen yenilikçi özellikleriyle sıcak bir koruma sağlıyor.

State of Elevenate’ın yüksek koruma sağlayan erkek kayak pantolonları, polar tasarımlarıyla öne çıkan Bricktown, Frame’in şıklığı yansıtan kış modasıyla uyum içindeki özel parçaları, Hartford, Selected, Dstrezzed tasarımları ve aksesuarları ile çok daha fazlası Vakkorama mağazalarında bulunuyor.

Vakkorama, kayak stilinin tamamlayıcısı


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe