Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Oda spreyi fiyatları

Oda spreyleri hepimizin çok sevdiği bizlere zaman zaman temizlik hissini zaman zaman da yenilenme hissini yaşatan küçük ama kullanmaya başla...

Oda spreyi fiyatları

Oda spreyleri hepimizin çok sevdiği bizlere zaman zaman temizlik hissini zaman zaman da yenilenme hissini yaşatan küçük ama kullanmaya başladığımız takdirde etkisinin çok büyük olduğunu gördüğümüz güzel ürünlerdir. Bu ürünler neredeyse hepimizin evinde mutlaka bir tane de olsa vardır ve her bir insan kendi zevkine ve beğenisine göre bir tane oda spreyi seçer. Bu oda spreyleri temizlikten sonra ya da temizlik yapılmasa bile bulunduğumuz odanın tamamen havasını değiştirmesi açısından çeşitli amaçlar ile kullanılsa da hepimizin oda spreylerinden beklentisi aynıdır.


Bu beklenti içinde bulunduğumuz odanın havasını, aurasını değiştirmesi ve bu değişim sayesinde de bizlere huzur vermesidir. Bu neden ile hepimiz yeri geldiğinde ya da dışarıda gezer iken denk geldiğimizde mutlaka bir oda spreylerine bakıyor ve hatta deniyor, almak istiyoruz. Ancak oda spreylerini alır iken ya da seçer içen bilmemiz gereken bazı önemli noktalar vardır. Bu önemli noktalardan bir tanesi satın almak istediğiniz kokunun içeri bir diğeri de fiyat ve performans karşılaştırmasında en yüksek verime sahip olan ürünü seçebilmek adına fiyatıdır.


Oda spreyi fiyatları sandığınızdan daha geniş bir skalaya sahiptir ve bu insanların aklını oldukça karıştırmaktadır. Sevdiğiniz kokunun iki farklı ürün olarak birbirlerinden çok farklı fiyatlara satılması kafanızı karıştırabilir. Kokuların kalitesi ya da kalıcılığı ve gücü hakkında yanılgılara düşmenize sebep olabilir. O neden ile şimdi sizlere yazımızda oda spreyi hakkında bilmeniz gereken şeyleri açıklayacağız ve oda spreyi fiyatları araştırması yaparak sizlere oda spreyi fiyatları hakkında sizlere bilgi vermiş olacağız.


Oda Spreyleri Nedir Ve Ne İşe Yarar

Oda spreyleri içerisinde bulunduğumuz odanın havasızlığını ve kötü kokusunu gidermek ya da yok etmek amacı ile kullandığımız hoş ve güçlü kokuya sahip spreylerdir. Bu spreyler insanların zevklerine göre pek çok farklı kokuda olması sebebi ile seçecek olur iseniz birçok seçenek ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Tabi ki de bu durum olumsuz bir şey değildir. Ancak çok çeşitli olması insanların bazen kafasını karıştırabilmektedir. Şimdi sizlere oda spreylerinin üretildiği çeşitli kokulardan bazılarının hatta en çok kullanılanların bir listesini vereceğiz. Böylece siz de ilk defa bir oda spreyi seçecek, kullanacak iseniz mutlaka listenin başlarında olan kokuları deneyimleyerek başlamanız gerekmektedir.

·         Limon

·         Okaliptüs

·         Dağ

·         Okyanus

·         Çiçek kokuları

·         Ağaç kabuğu

·         Yağmur kokusu

·         Turunç

·         Lavanta

Bu kokular oda spreyleri arasında en çok tercih edilen kokular olarak karşımıza çıkmaktadır. Görüldüğü gibi temelini insanın içini açan bazı kokulardan alan bu oda spreyleri özellikle kapalı alanlarda kullanıldığı için bu ve benzer kokular üzerine üretilmişlerdir. Bu kokular kullanıldığı takdirde insanın içini açan ya da ferahlatan bir yapıya sahiptirler ve bu sayede de insanlar iç mekanlarında bir miktar rahatlamak istediklerinde oda spreylerini kullanabilirler. Tüm bunların yanında oda spreyleri tek bir çeşit değildir. Oda spreylerinin birçok çeşidi mevcuttur. Burada önemli olan nokta yine sizin hangi çeşidi kullanmak istediğinizden geçmektedir. Tabi ki bu söylediklerimize göre de oda spreyi fiyatları da değişiklik göstermektedir. Ancak önemli olan oda spreyi fiyatları değil, almak istediğiniz oda spreyinin kokusu ve kokusunun kalıcılığı ile ilgilidir. Tabi ki farklı çeşitlilikte olan oda spreyi fiyatları farklı olabilmekte fakat bu farklılık aşırı olduğu sürece bir sorun teşkil edebilmektedir.


Oda Spreyi Seçilir İken Dikkat Edilmesi Gereken Şeyler Nelerdir

Öncelikle dikkat edilmesi gereken şeylerin başında oda spreyinin içeriği olmalıdır. Bu içerik genelde her markaya göre değişiklik gösterebilmektedir. Şu şekilde kısaca açıklamak gerekir ise hastane gibi ortamlarda ya da solunum ile ilgili bazı sorunları olan insanların alkol içeren oda spreylerini kullanmaları pek önerilmez. Bunun hastalıklara göre çeşitli sebepleri olabilir. Fakat herhangi bir hastalığa sahip değil iseniz içeriği size uygun ve kabul edebileceğiniz miktarda temiz olan bir ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


Satın olacağınız bu oda spreyini evinizin ya da ofisinizin neredeyse her bir köşesinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak sizlere olan önerimiz oda spreyinizi olabildiğince evin merkezine koymanız ve bu sayede de oradan kokunun odalara daha net ve kolay bir şekilde dağılmasını sağlamanızdır. Tabi ki de eviniz daha geniş ya da uzun ya da katlı ise o zaman birden fazla oda spreyi edinerek bu kokunun evinizin her bir noktasına dağılımını sağlayabilir ve kolaylaştırabilirsiniz.


Oda spreylerinin kalıcılığı ve güçlü kokuya sahip olmaları da önemli bir etkendir. Bu sayede eviniz ne kadar büyük olur ise olsun sevdiğiniz koku daima evinizin içinde dağılacaktır. Bu kokular sizin hem mental sağlığınıza olumlu etkiler katarak hem de evinizi daha çok sevmenizi sağlayarak sizlere bambaşka deneyimler yaratabilir. Almak istediğiniz oda spreyi çeşidinize göre oda spreyinin gün içerisinde ne kadar koku püskürtmesini ister iseniz onu ayarlayabilir ve siz uğraşmadan kokunun sürekli olmasını sağlayabilirsiniz ya da kendiniz kokuyu püskürterek istediğiniz zaman istediğiniz miktarda kokuyu odalarınıza sıkabilirsiniz. Bazen de kokunun sürekli olmasını istiyor iseniz bunun için özel olarak geliştirilmiş olan aparatlardan edinerek konunun hafif ama sürekli olmasını da sağlayabilirsiniz. Tüm bu saydıklarımız oda spreyi fiyatları konusunu etkileyen unsurlardır. O neden ile siz de oda spreyi almadan önce bu unsurlara dikkat ederek fiyatı konusunda daha emin olabilirsiniz.

 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi