Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gizli romantiklerin içindeki sevgi ortaya çıkıyor

Yılın o zamanı geldi! 14 Şubat Sevgililer Günü’nde içini saran enerjiye eşlik edecek eğlenceli tasarımlar, Twist’in renkli dünyasıyla buluşu...

Gizli romantiklerin içindeki sevgi ortaya çıkıyor

Yılın o zamanı geldi! 14 Şubat Sevgililer Günü’nde içini saran enerjiye eşlik edecek eğlenceli tasarımlar, Twist’in renkli dünyasıyla buluşuyor. ‘’Sevdiğin kişi her nerede olursa olsun, yeter ki kalpler bir olsun’’ mottosuyla hareket ettiğimiz bugüne özel, modunu yükselten cool-romantik parçalar seni bekliyor.  

Konu Sevgililer Günü ise gizli romantiklerin içindeki sevgi ortaya çıkıyor demektir. Sevginin paylaştıkça çoğaldığını hatırlatan bu özel günde, içimizi saran heyecanı yaşamanın vakti geldi! Öyleyse yılın en romantik gününe özel hazırlanmanı sağlayacak eğlenceli, sıradışı ve bir o kadar da renkli tasarımlar Twist’te seni bekliyor.

Günün anlam ve önemine vurgu yapan pembe mini etek ve ceket takımı arkada çalacak ‘’love is in the air’’ şarkısına uyum sağlayan favori ikili olarak karşına çıkıyor. Bir diğer yandan kırmızıdan vazgeçemeyenlere yönelik havadar mini elbiseler, soğuk havalarda üstüne kolaylıkla adapte olacak kırmızı trikolar ile uyumu yakalayarak kalbinizin sesinden gidiyor. 

Sevgililer Günü’nün sembolü kalpler, bu sefer etrafınızı sarmaya niyetli pembe kalp desenli triko ve kazaklar ile ittifaka giriyor. Gökkuşağı tonlarına sahip ceket ve etek takımı ise, hayatınıza renk katarak mükemmel bir uyum yakalıyor.

Gizli romantiklerin içindeki sevgi ortaya çıkıyor

Hem cool hem de göz alıcı görünmek isteyenler için koyu kırmızı yılan desenli ceket ve pantolon tüm dikkatleri üstünüze çekerken, soğuk havalara karşı gardını alan paltolar ise son noktayı koyuyor. Siyahtan vazgeçemeyenler için mini elbiseler, tül detaylı croped top’lar ve parlak kumaşlı skinny jean’ler ise bugüne özel rock-chic fitilini ateşliyor! 

Slogan desenli tshirt ve trikolar vermek istediği mesajı karşı tarafa gönderirken aynı zamanda favori hediye alternatifi olarak karşınıza çıkıyor. Renkli ve ışıltısı yüksek aksesuarlardan kalp şeklinde tasarlanan ve mesaj içeren çantalar ise hediye arayışında ışıltı saçıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe