Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

“Hiçbir şeyi boşa harcamayan ve herkese kucak açan” bir toplum için

Tommy Hilfiger, daha iyi bir gelecek inşa etmeyi amaçlayan ‘Moving Forward Together’ (Birlikte İleriye) teması etrafında tasarlanan İlkbahar...

“Hiçbir şeyi boşa harcamayan ve herkese kucak açan” bir toplum için

Tommy Hilfiger, daha iyi bir gelecek inşa etmeyi amaçlayan ‘Moving Forward Together’ (Birlikte İleriye) teması etrafında tasarlanan İlkbahar 2021 TOMMY HILFIGER kampanyasını tanıttı. Kampanyada, “Hiçbir Şeyi Boşa Harcamayan ve Herkese Kucak Açan” bir toplum için çalışan çeşitli aktivistlerin ve savunucuların oluşturduğu bir kadro rol alıyor.

Bu yetenekler, kampanya aracılığıyla hikâyelerini ve aktivizm yolculuklarını paylaşarak hayranlara daha parlak bir gelecek inşa etmek için ilham kaynağı oluyorlar.

“Tarihin en önemli değişim anlarından birini yaşarken sonraki nesiller için bir gelecek inşa etmek amacıyla birlikte ilerlemeliyiz” diyen Tommy Hilfiger, şöyle devam etti: “İlkbahar 2021 koleksiyonumuzun bu mesajı yansıtan böylesine inanılmaz ve çeşitlilik içeren bir grup tarafından temsil edilmesinden gurur duyuyorum. Bu sezon ve ötesinde, hayranlara anlamlı ve kalıcı değişimin itici gücü olma konusunda ilham vereceklerine inanıyorum.”

“Hiçbir şeyi boşa harcamayan ve herkese kucak açan” bir toplum için

Kadroyla işbirliği içinde tasarlanan İlkbahar 2021 TOMMY HILFIGER kampanyası, yetenekleri sevdikleri stillerle bir balo salonu, plaj ya da kayıt stüdyosu gibi kendilerini en rahat hissettikleri ortamlarda görüntülüyor. Bu mekânların çeşitliliği de her ortamda ve toplulukta nasıl fark yaratılabileceğini gösteriyor. Çekimleri Los Angeles, New Jersey, Londra, Paris, Berlin ve Hainan’da yerel fotoğrafçılar Clara Balzary, Joshua Woods, Jana Gerberding, Ken Ngang ve Tom Johnson tarafından gerçekleştirilen kampanyada rol alan modeller:

“Hiçbir şeyi boşa harcamayan ve herkese kucak açan” bir toplum için

·         Indya Moore (ABD): Oyuncu, model ve aktivist. New York'un efsanevi salon dansları ortamını keşfetmeden önce dünyadaki yerini bulmaya çalıştı. Bu trans aktivist şimdi sosyal adaleti savunmak için kendi platformunu kullanıyor.

·         Compton Cowboys (ABD): Aktivistler Randy Savvy, Stoner Mane ve Kee tarafından kurulan topluluk, binicilik kültüründen yararlanarak terapi imkanı sunmanın yanı sıra Los Angeles’taki çocuklara alternatif bir gelecek olabileceğini göstermek için mentorluk yapıyor.

·         Jameela Jamil (İngiltere): Oyuncu, radyocu, model, yazar ve aktivist. Kurduğu “I Weigh” platformu ve sunduğu podcast ile tüm kadınlara güvenli ve kapsayıcı bir alan sunuyor.

·         Kiddy Smile (Fransa): DJ, şarkıcı, besteci ve aktivist. Salon dansları aracılığıyla gelecek neslin kendilerini anlamasına ve kabullenmesine yardımcı oluyor.

·         Mogli (Almanya): Şarkıcı, besteci, sinemacı, tasarımcı ve aktivist. Tüm insanlar ve gezegen için daha iyi bir yaşam tarzının mümkün olabileceğini savunuyor.

·         Tom Grennan (İngiltere): Eski futbolcu, yeni şarkıcı ve besteci. Akıl ve ruh sağlığı için küçük desteklerle kendi topluluğuna yardım ediyor.

·         Monica Guo (Çin): Çin milli sörf takımının kurucu üyesi. Kızlar için sörf okuluyla klişelere meydan okuyor ve gelecek nesil için fırsatlar yapıyor.

“Hiçbir şeyi boşa harcamayan ve herkese kucak açan” bir toplum için

İlkbahar 2021 TOMMY HILFIGER koleksiyonu, daha sürdürülebilir malzemeler ve üretim teknikleriyle üretilen stiller içeriyor. EcoVero viskoz, düşük çevresel etkili ger dönüştürülmüş polyester, Lyocell kumaş ve organik pamuklu gibi malzemeler ve bitkisel bazlı BioCool finiş teknikleri, markanın iddialı sürdürülebilirlik misyonunu ileri taşımaya devam ediyor.

Markanın dostları ve takipçileri, #TommyHilfiger etiketini ve @TommyHilfiger hesabını alıntılayarak sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet ediliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi