Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Altınyıldız Classics ile ‘ton sür ton’ şıklık

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’in ton sür ton kombinlere uygun birbiriyle kolayca tamamlanabilen parçaları, erkekl...

Altınyıldız Classics ile ‘ton sür ton’ şıklık

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’in ton sür ton kombinlere uygun birbiriyle kolayca tamamlanabilen parçaları, erkeklere konforlu ve başarılı stiller sunuyor.

Uzun zamandır kendini gösteren benzer tonların birlikte kullanıldığı ton sür ton akımı, bu sezon yeniden yükselişe geçerek stil sahibi erkeklerin radarına girmeye devam ediyor. Altınyıldız Classics, kış sezonunda da ton sür ton kombinler için birbirinden farklı renkler ve tarzlarda tüm ürün gruplarını kapsayan seçenekler sunuyor. Şıklığını her daim koruyan Altınyıldız Classics erkeği, ton sür ton uyumuyla da kış sezonunda ön plana çıkıyor. 

Günün her anından ilham alan Altınyıldız Classics’in pek çok ürün grubunda konforlu bir stil sunduğu koleksiyonda, kış aylarıyla birlikte ton sür ton kombinler için ekru, gri antrasit tonlar öne çıkıyor. Baştan aşağı bu açık tonlara bürünmek ise kış sezonunun en cesur trendlerinden biri oluyor. 

Erkeklerin renk tonu benzer parçalarla oluşturacağı kombinler, şık ve sade bir görünüm sunuyor. Koleksiyondaki trikolar, kalın örgü kazaklar, montlar, kabanlar ve pantolonlar, Altınyıldız Classics erkeğinin şık görünümünü tamamlayarak yaratıcı ton sür ton kombinlerin başrol oyuncuları oluyor.

Siz de istediğiniz renkte tercih edeceğiniz Altınyıldız Classics ceket, triko, gömlek, mont ya da kabanları yine aynı tonlarda pantolonlar, kemerler ve ayakkabılarla kombinleyerek kendi ton sür ton stilinizi yaratabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe