Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Aşka cesaretle yürüyen yeni nesil kadınların yansıması

Follow my blog with Bloglovin Yarım asırdır tasarımlarıyla kırmızı halı kültürünü global bir fenomene dönüştürerek kadınların her özel anın...

Follow my blog with Bloglovin
Aşka cesaretle yürüyen yeni nesil kadınların yansıması

Yarım asırdır tasarımlarıyla kırmızı halı kültürünü global bir fenomene dönüştürerek kadınların her özel anına eşlik eden Oleg Cassini ile, çizgi dışı tasarımlarıyla 2017 yılından beri yeni nesil kadın rölünü taçlandıran Saara İstanbul güçlerini birleştirerek gelin adayları için  özgün bir aksesuar koleksiyonu hazırladı.

Flora’s Dream adı verilen 20 parçalık saç aksesuarı ve takıdan oluşan koleksiyon, uzun geçen bir kışın ardından doğaya uyanan bahar çiçeklerinden ilham alıyor. Koleksiyonda, 2021’in en gözde materyali incilerden üç boyutlu çiçeklere, bahar dallarını andıran küpelerden zarif kurdeleler ile süslenmiş tokalara alışılagelmişin dışında bir çok farklı tasarım bulmak mümkün. 

Saara Istanbul’un ikonikleşmiş üç boyutlu taçları, koleksiyonda gelin adayları için farklı materyal ve kumaşlarla yeniden yorumlanmış. Yeni nesil gelin adayları için modern bir alternatif sunan koleksiyon Oleg Cassini’nin 2021 Gelinlik koleksiyonundaki modellerle de uyum içinde tasarlandı. 

Flora’s Dream, aşka cesaretle yürüyen yeni nesil kadınların yansıması bir gibi dişi enerjisini tasarımlara dönüştürüyor. İster gelinliğin tamamlayıcısı olarak ister günlük hayat kullanımına uygun şekilde tasarlanan koleksiyon Şubat ayı itibariyle Oleg Cassini online mağazasında ve Saara İstanbul online mağazasında satışa sunuluyor.

Aşka cesaretle yürüyen yeni nesil kadınların yansıması

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe