Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dağ şıklığında son trendler

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte dağlar ve kayak merkezleri kayak tutkunlarına unutulmaz bir tatil deneyimi sun...

Dağ şıklığında son trendler

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte dağlar ve kayak merkezleri kayak tutkunlarına unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. 

Uludağ, Kartepe, Erciyes, Kartalkaya gibi merkezler aynı zamanda şıklık yarışına da ev sahipliği yapıyor. Dağda hem işlevsel hem de şık görünmeyi sağlayan ürünleri müşterileri ile buluşturan SPX, macera dolu bir tatil için dağ şıklığının son trendlerini paylaşıyor.
 
Dağlarda kayak ve snowboard yapanların tarzlarının da farklı olduğunu söyleyen SPX uzmanları dağdaki son trendler hakkında şunları söylüyor: “Adrenalin dolu dakikalara eşlik edecek parçalarda bu sene beyaz renk oldukça popüler. Hareket özgürlüğü sunan montlar, kusursuz deneyim için tasarlanmış kayak pantolonları ve tulumlar, eldivenler, bereler, kayak gözlükleri soğuktan koruyan yapıları ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Snowboardlarda ise daha pastel renklerin hâkim olduğu bir renk skalasını görüyoruz. Kahve, hardal, yeşil, dağ manzaralı ve desenli ürünler snowboard koleksiyonunda genişçe yer alıyor. 

Şık bir kayak stili yakalamak isteyenler için ise öncelik rüzgara ve kötü hava koşullarına dayanıklı montlar ve pantolonlardan geçiyor. Modern, dikkat çekici baskılı ya da sportif tonlarda kayak giysileri ile dağlarda şıklık yakalanabilir. 

Parlak renklerdeki kayak aksesuarlarıyla da kombinler tamamlanabilir. Kayakta ise her sezonda olduğu gibi bu sezonda da koyu renklerin hâkim olduğunu görüyoruz. Özellikle kadın kayak koleksiyonumuzun star parçalarını oluşturan Rossignol JCC. kadınların şıklığına şıklık katıyor.”

Dağ şıklığında son trendler



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi